Центры Передового опыта в области Интервенционной Кардиологии и Радиологии

Спроси Врача

Используйте форму ниже, чтобы задать интересующие Вас вопросы медицинских специалистов , а также в кратчайшие сроки один из наших специалистов ответит.

Пожалуйста, введите действительный адрес электронной почты, чтобы подтвердить получение ответа

 • embolizare fibrom uterin
  18 Февраль, 2018

  am fost diagnosticata cu uter fibromatos,si fibrom uterin cu dim 102mm.fibromul e positionat in centru uterului.as opta pentru embolizare.care at fi pretul acestei operatiuni

  врач:
  Bună dimineața, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă oferi detalii legate de procedura de embolizare și costurile aferente acesteia. Vă dorim multă sănătate!

 • Stimulator cardiac
  17 Февраль, 2018

  Buna ziua. Soțul meu are 75 ani și are stimulator cardiac. Întrebarea mea este: poate face o endoscopie și raza la plămâni ? Va mulțumesc mult.

  врач:
  Bună dimineața, Purtătorii de stimulatoare cardiace nu au contraindicații pentru efectuarea endoscopiei sau radiografiilor pulmonare. Singura contraindicație pentru explorări imagiste rămâne RMN-ul, în cazul în care stimulatorul nu este compatibil RMN. Multă sănătate!

 • emolizare fibrom uterin
  17 Февраль, 2018

  Buna seara! Ma numesc Budui Carmen Aura, am 50 de ani si acum o luna am facut un control ginecologic deoarece am avut o menstruatie foarte abundenta si cu cheaguri mari. In urma controlului Dna. Doctor a spus ca am polifibromatoza pentru care mi-a prescris un tratament in urma caruia trebuia sa se opreasca sângerarea. Sângerarea s-a oprit si in continuare mi-a dat sa fac timp de trei luni un tratament cu Cerazette. Pe 11 februarie s-a instalat iar menstruatia, cu foarte putine cheaguri ca niste firisoare dar nici pana astazi nu s-a oprit. Întrebarea mea este, in cazul polifibromatozei poate fi recomandata embolizarea? Va multumesc anticipat. Cu stima, Carmen Budui

  врач:
  Bună dimineața, un reprezentant medical al spitalului nostru va lua legătura cu dumneavoastră pentru a discuta despre diagnosticul primit. Vă dorim multă sănătate!

 • chist uterin
  17 Февраль, 2018

  Buna ziua ...am efectuat o serie de investigații,respectiv Papanicolau(unde a iesit ASC-US) si un RMN -observandu-se in uter o formatiune chistica de 3mm (cu mențiunea posibil chist Naboth-cu continut modificat)...indrumati-ma va rog ce as putea face suplimentar pt a vedea daca sunt probleme semnificative si cum pot trata/inyerveni sau nu trebuie sa ma ingrijorez/sa se intervină acolo...ideea e ca imi mai doresc un copilas.Mulțumesc si o zi buna (vârstă 35ani)

  врач:
  Bună ziua, vă rugăm să ne trimiteți raportul medical al investigațiilor la adresa de e-mail: cristina@centrele-ares.ro. Investigațiile vor fi studiate de către unul dintre medicii noștri. În cel mai scurt timp, vom reveni cu un răspuns medical adecvat. Multă sănătate!

 • Hernie de disc cervicala
  16 Февраль, 2018

  Buna seara . In urma unui rmn am fost diagnosticat cu hernie de disc cervicala . Acesta este rezultatul: Hernie de disc c5-c6 cu amprentarea cordonului medular cervical ( fara semne de mielopatie compresiva ) ,stenoza foraminala dreapta și compresiune radiculara C6 dreapta pre și intraforaminala. Discopatii c3-c4,c4-c5si c6-c7. ..... Vreau sa mai adaug că am dureri suportabile ...in zona cervicala și în ambii umeri mai accentuat în stingul și coboară pina in pumnul,,,,o ușoară amorțeală la degetele de la mîna stingă ..momentan fac un tratament injectabil cu Discus Compozitum și pastile Acid hialuronic 1900 cu. Coollagen tip 2 ...dar nu simt nici o îmbunătățire ...am mai luat și pastile Diclofenac ..tramadol și. Ibuprofen.. Întrebarea mea este și va rog respectuos să mă sfătuiți ce sa fac ..dacă nu este un tratament care să mă ajute in hernia respectiva ce mă sfătuiți să fac intre Nucleoplastie și o intervenție minim invazivă ,sau o intervenție clasica care necesita f mult timp ptr recuperare ? . Va mulțumesc cu stima și respect... O seara buna va doresc . Menționez faptul că sunt în virsta de 44 de ani ..

  врач:
  Bună ziua, pentru a vă oferi un răspuns medical adecvat este necesar să studiem imaginile RMN. Pentru a fae acest lucru, fie vă programați la o consultație de specialitate (la numărul de tleefon 031 9300), fie ne trimiteți conținutul CD-ului examenului RMN la adresa: nicoleta.costache@centrele-ares.ro. Atenție! Vă rugăm să ne trimiteți imaginile urmând pașii: Accesați linkul de mai jos și urmați instrucțiunile pentru trimiterea imaginilor RMN către​ domnul doctor Nechifor. În caseta adresei de mail vă rog să notați adresa de mail: nicoleta.costache@centrele-ares.ro. http://www.youtube.com/watch?v=B3Uf8JviKvQ [1][1][1] În cel mai scurt timp posibil veți primi la adresa de e-mail indicată un ​răspuns privind diagnosticul și tratamentul recomandat. Vă dorim multă sănătate!

 • Buna ziua!
  16 Февраль, 2018

  Buna ziua!Sunt Elisa Dumitrescu .In anul 1989 am avut un accident aveam pe atunci 12ani, acum am 40ani ,am cazut dintr un leagan si m am lovit la cap pe partea stanga ,o luna de zile am fost internata in spitalul neurologic DrArsenie,am fost operata de Dr Vlad Ciurea.In urma acestui accident am o hemipareza pe partea dreapta.Am avut os infundat pe creier.Nu am placuta in acel loc.Va rog puteti sa imi faceti vreo interventie chirurgicala pentru a fi ca inainte de accident?Va multumesc!

  врач:
  Bună ziua, am trimis întrebarea dumneavoastră către Brain Institute, centrul specializat în neurochirurgie dezvoltat în parteneriat cu Spitalul Monza. Urmează să fiți contactată de către un reprezentant medical care vă va răspunde la toate întrebările. Vă dorim multă sănătate!

 • Este posibil sa fiu insarcinata sau nu?
  15 Февраль, 2018

  Buna seara! Am facut analiza la sange Beta HCG si a iesit valoarea

  Ответ пациента:
  Nu apare tot ce scriu 😔

 • REZULTAT ANALIZE
  15 Февраль, 2018

  BUNA ZIUA am un buletin de analiza facut pentru trombofilie , medicul care mi a recomandat analizele nu mai raspunde .

  врач:
  Bună ziua, vă rugăm să ne trimiteți raportul medical la următoare adresa de e-mail: cristina@centrele-ares.ro. Îndată ce vom primi buletin și vom avea un răspuns medical, vă vom contacta. Multă sănătate!

 • Operatie sindrom Bland-White-Garland
  15 Февраль, 2018

  Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti daca efectuati Operatie sindrom Bland-White-Garland si daca da, care sunt costurile

  Ответ пациента:
  Buna ziua , Va rog sa-mi spuneti daca efectuati Operatie sindrom Bland-White-Garland si daca da, care sunt costurile.

 • Anevrism de sept interatrial
  15 Февраль, 2018

  Buna ziua, am efectuat o ECO cardiaca fetiței mele de 10 ani pt un consult cardiologic , pt a obține aviz de a practica atletism de performanța și in urma ecografiei i s a pus dg de anevrism de sept interatrial necomplicat , deviația este spre dreapta și are un diametru de 20/8 mm. Doresc sa știu dacă continua efortul fizic ce complicatiii pot apărea . Mulțumesc.

  врач:
  Bună ziua, un astfel de diagnostic nu limitează acitivitatea sportivă, în general. Recomandarea de a continua sau de a întrerupe exercițiile trebuie stabilită însă de medicul care a consultat fetița. În general, clarificarea unui astfel de diagnostic se face pe baza ecografiei transesofagiene, însă vârsta de acum a fetiței nu este potrivită pentru o astfel de investigație, cât timp afecțiunea nu este una amenințătoare - însă, din nou, această decizie va fi luată de medicul care a evaluat-o. Dacă mai aveți nevoie de o părere. vă recomandăm să programați copilul la dr. Silvia Iancovici (spital Monza, în zilele de luni, telefon programări - 031 9300) pentru o nouă ecografie și eventuale recomandări. Vă dorim multă sănătate!

X

Sună Mesaj