Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


13 august 2013

despre fetita mea


fetita mea are foramen ovale ce tratament mi-ati recomanda dl.(dna)doctor?va rog sa fiti cat mai explicit.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Foramen ovale este un defect congenital cardiac, ce se poate trata prin intermediul implantarii in orificiu a unui dispozitiv de tip "umbreluta", cu rolul de a il inchide.
Interventia este non-chirurgicala, minim invaziva, inlocuieste operatia clasica pe cord deschis, si este realizata in Centrele ARES, Sectia pentru Malformatii Congenitale Cardiace de catre echipe formate din specialisti romani si straini.
Pentru a putea primi o opinie medicala in ceea ce o priveste pe fetita dvs., puteti trimite documentele medicale scanate pe adresa de e-mail iulia@drnechifor.ro.
Urmatoarea data cand va veni in tara unul dintre medicii straini ce colaboreaza cu noi - Dr. Basil Thanopolous (Grecia), este 06.09.2013. Multa santate fetitei!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.