Testimoniale


ARES | Pacientul american tratat de stenoză aortică severă

Povestea lui Stanford Smith, pacientul american diagnosticat cu stenoză aortică severă, tratat printr-o procedură minim invazivă - TAVI

Vezi Procedura


Maria Tănăsescu, pacientă cu inima poziționată pe partea dreaptă a corpului, tratată la Ares de stenoză aortică severă

Vă invităm să ascultați povestea pacientei noastre, Maria Tănăsescu, pacientă născută cu o situație particulară anatomică "situs inversus": inima și organele acestei pacientei sunt situate în oglindă față de poziția anatomică normală.

Vezi Procedura


David McKeena, pacient tratat in cadrul ARES Bucuresti dupa operatia de bypass aorto-coronarian efectuata in Irlanda.

Testimonial pacient David McKeena, pacient salvat la ARES Bucuresti dupa interventie de bypass aorto-coronarian efectuat in Irlanda. Operatia insa nu a rezolvat in totalitate problema astfel incat a fost nevoie de o angioplastie cu stenturi pentru insanatosirea pacientului.

Vezi Procedura


Mihai Munteanu, testimonial despre ablatia fibrilatiei atriale

Pacientul Mihai Munteanu a trait aproape toata viata cu fibrilatie atriala. Cand frecventa fibrilatiei a crescut, a luat decizia de a efectua procedura de ablatie la dr. Marius Andronache, in cadrul Spitalului ARES Cluj Napoca. Aflati povestea lui din video.

Vezi Procedura


Testimonial Traian Ionescu pentru interventia shockwave | ARES

Terapia Shockwave este o procedură complementară folosită în cazurile în care angioplastia cu balon sau cu stent nu se poate realiza în condiții de siguranță, din cauza calcifierilor severe. Mai multe detalii in procedura:

Vezi Procedura


ARES | Procedura Mitraclip in premiera la Spitalul ARES Cluj Napoca

Viața unei paciente în vârstă de 87 de ani s-a schimbat radical în bine, joi, în urma unei intervenții minim-invazive, în care medicii de la Spitalul ARES din Cluj-Napoca i-au implantat un dispozitiv care repară valva mitrală a inimii. Operația este o premieră absolută pentru Cluj.

Vezi Procedura


Testimonial pacienta 3 ani, diagnosticata cu defect septal atrial | ARES

Pentru micuţa Annais, copilăria putea să se schimbe dramatic, atunci când familia a aflat că fetiţa suferă de o malformaţie. Din fericire procedura minim invaziva de corectia malformatiei cardiace a fost una de succes. Interventie realizata cu sprijinul Fundatiei Mereu Aproape prin campania "Vreau sa Ajut"

Vezi Procedura


Testimonial Ileana Frohner - Pacienta salvata prin procedura de TAVI cu numarul 100

Testimonialul pacientei Ileana Frohner despre procedura TAVI. Atunci când reușești ca medic să readuci speranța în inimile pacienților și sănătatea în viața lor, nu îți râmăne decât să te bucuri și să mulțumești. Toată munca depusă, toți anii de trudă se rezumă la emoția și dedicarea pentru fiecare pacient.

Vezi Procedura


Testimonial Denisa, pacienta de 5 ani tratata de PDA | ARES

În prag de sărbători, inima Denisei este din nou sănătoasă. Cu sprijinul Fundatia Mereu Aproape, prin campania Vreau să ajut, defectul cardiac congenital de care suferea micuța a putut fi corectat. Echipa formată din dr. Eliza Cinteză și dr. Dan Deleanu i-a introdus Denisei la nivelul inimii un dispozitiv tip umbreluță, care a rezolvat persistența de canal arterial de care suferea. Totul fără tăieturi sau cicatrici și cu numai două zile de spitalizare. Ne bucurăm că împreună cu Fundația Mereu Aproape i-am putut reda Denisei bucuria unei copilării normale.

Vezi Procedura


ARES | Eugen Neagoe tratat prin ablație la Centrele Ares

Fostul antrenor al echipei Dinamo București, Eugen Neagoe, a suferit luni o ablație de tahicardie ventriculară, la Centrele Ares din București. Antrenorul fusese diagnosticat cu această afecțiune în urmă cu aproximativ o lună. Atunci a trecut printr-un stop cardiac, chiar în timpul unui meci al echipei Dinamo. La momentul respectiv, Eugen Neagoe a fost resuscitat de echipajul de pe ambulanță și ulterior i-a fost montat un defibrilator cardiac. „Suntem foarte mulțumiți de rezultatul acestei intervenții, am reușit să localizăm sursa aritmiei și am ablatat-o. În următoarele săptămâni îl vom urmări și, dacă aritmiile nu mai apar, Eugen Neagoe se poate întoarce la antrenamente”, a declarat dr. Dimitrios Lysitsas.

Vezi Procedura


Osse Dingerman | Testimonial ARES| Cum i s-a schimbat viața dupa Mitraclip si Defibrilator Cardiac

A fost la spitale din trei țări, dar în România a primit tratamentul care i-a schimbat viața. Este povestea lui Oosse Dingeman, un olandez tratat de insuficiență mitrală severă la Centrele de Excelenta ARES.

Vezi Procedura


ARES | Refuzat de chirurgie, salvat de medicina intervențională

Ion Praoveanu avea deja cinci stenturi în arterele inimii și nu mai putea fi operat. Medicii de la Centrele de Excelență Ares l-au salvat printr-o intervenție în care i-au mai fost montate alte patru stenturi.

Vezi Procedura


ARES | Rotablație | Dr. Lucian Zarma si Dr. Radu Pretorian

Ioana Chiriță a venit la noi cu dureri mari în piept. Medicii noștri au descoperit că ce simțea pacienta era provocat de o stenoză semnificativă, în proporție de peste 90%. Era la un pas de infarct. Prin procedura de rotablaţie, doctorii Lucian Zarma şi Radu Pretorian au reuşit să-i salveze viaţa. Vedeţi aici cum se simte pacienta, la câteva zile după intervenţie.

Vezi Procedura


Testimonial Stefan Daniel despre Amplatzer Vascular Plug

Domnul Stefan Daniel ne vorbeste despre experinta dumnealui in cadrul spitalului nostru. In data de 16.11.2016, pacientul a beneficiat de dispozitivul valvular, denumit “Amplatzer Vascular Plug 3” intr-o procedura de corectia leak-ului paravalvular aparut in urma unei operatii de reparare a rupturii de valve mitrale. Dupa operatie, firele de sutura a valvei s-au rupt iar sangele circula pe langa valva. Aceasta scurgere a sangelui pe langa valva se numeste leak paravalvular.

Vezi Procedura


El este micuțul Rareș și povestea lui are final fericit.

Doi anișori și multă poftă de viață. El este micuțul Rareș și povestea lui cu final fericit. Încă o viață salvată datorită Asociației Salvează o inima și a doctorilor inimoși din cadrul Centrelor ARES.

Vezi Procedura


Stefan Popescu - de la Ritmico Focsani la Centrele ARES Bucuresti

De la o simpla consultatie de cardiologie la Clinicile Ritmico Focsani la cea mai complexa procedura de cardiologie din lume, procedura de schimbare valva aortica ( procedura TAVI ). Domnul Popescu a fost primul pacient al clinicii RITMICO din Focșani, imediat după deschidere. Povestea lui e povestea oricărui pacient din România care suferă de o boală cardio-vasculară nediagnosticată. Tu când ai mers ultima dată la cardiolog?

Vezi Procedura


Dr. Ștefan Răileanu este medic cardiolog in Romania si pacient la Centrele ARES

Dr. Ștefan Răileanu este medic cardiolog. Când a avut el însuși probleme cu inima, a ales Centrele de Excelență Ares. Interventia a fost efectuata in Bucuresti, la cel mai mare spital de cardiologie din Romania.

Vezi Procedura


Aurelia Adriana R - Ablatie fibrilatie atriala

Doamna Aurelia Adriana R, pacienta noastra tratata de fibrilatie atriala prin procedura de ablatie. Procedura a avut loc in cel mai mare spital de cardiologie din Romania.

Vezi Procedura


Boja Voichita - Testimonial despre Ablatia Fibrilatiei Atriale si a Flutterului Atrial

O singura interventie, doua afectiuni tratate in aceeasi sesiune, fibrilatia atriala si flutterul atrial. Doamna Boja Voichita ne povesteste experienta ei in cadrul Centrelor ARES.

Vezi Procedura


ARES | Ablatia prin radiofrecventa

Cele mai mari satisfactii le ai cand iti urmezi visul! Momentele astea ne dau puterea sa venim zambind in fiecare zi!
Acesta este cel mai emotionant testimonial al Centrelor ARES, momentul in care Teodora afla ca problemele ei de sanatate s-au rezolvat si poate avea o viata normala!

Vezi Procedura


ARES | Testimonial Embolizarea Fibromului Uterin | Bigiu Angelica

Acum fix 3 ani pacienta noastra, Bigiu Angelica efectua procedura de embolizare a fibroamelor uterine, afectiune descoperita in urma pierderii unei sarcini. La 3 ani dupa procedura pacienta se simte excelent, aceasta a adus pe lume acum 3 luni un copil sanatos si frumos! Din recunostinta pentru sansa de a avea un copil in urma efectuarii embolizarii uterine, pacienta si-a numit copilul Rares, dupa numele medicului Rares Nechifor! Ii uram multa sanatate!

Vezi Procedura


ARES | Prima pacienta din România tratată complet de fibrilație atrială

Doamna Ioana Voiculescu este prima pacienta din Romania tratata complet de fibrilatie atriala prin 2 proceduri revolutionare: implantarea dispozitivului Watchman - dispozitiv care elimina riscul unei Atac Vascular Cerebral si Ablatia Fibrilatiei Atriale, procedura prin radiofrecventa de terapia fibrilatiei atriale.

Vezi Procedura


ARES | Implantare dispozitiv Watchman - Testimonial

Pacientul Velcovici Schmidt Romeo - testimonial dupa efectuarea procedurii de Watchman - Procedura dedicata pacientilor cu fibrilatie atriala si contraindicatie la medicamente anticoagulante.

Vezi Procedura


ARES | Implantare dispozitiv MitraCLIP | Testimonial

Pacientul Pop Alexandru ne povesteste la 5 luni dupa implantare dispozitivului MitraClip - tratamentul interventional al insuficientei mitrale, cum a decurs interventia.

Vezi Procedura


ARES | Testimonial Embolizarea Fibromului Uterin | Bigiu Angelica

Acum fix 3 ani pacienta noastra, Bigiu Angelica efectua procedura de embolizare a fibroamelor uterine, afectiune descoperita in urma pierderii unei sarcini. La 3 ani dupa procedura pacienta se simte excelent, aceasta a adus pe lume acum 3 luni un copil sanatos si frumos! Din recunostinta pentru sansa de a avea un copil in urma efectuarii embolizarii uterine, pacienta si-a numit copilul Rares, dupa numele medicului Rares Nechifor! Ii uram multa sanatate!

Vezi Procedura


Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor