Afecțiuni ARES

21 noiembrie 2019

Ateroscleroza - cauze, simptome și tratament

Ateroscleroza este o afecțiune tot mai des întâlnită, multa vreme evoluează fără simptome, se poate manifesta începând de la de vârsta medie, dar poate fi întâlnită și la tineri, fiind strâns legată de stilul de viață dezechilibrat și de o dietă bogată în grăsimi. Boala poate duce la complicații grave, inclusiv la infarct de miocard, accident vascular cerebral sau ischemie periferică, de aceea simptomele nu trebuie neglijate, iar analizele periodice sunt obligatorii.
21 noiembrie 2019

Boala cardiacă ischemică - cauze, simptome și tratament

Boala cardiacă ischemică, numită și boala coronariană sau cardiopatia ischemică, este o afecțiune foarte frecventă după o anumită vârstă și poate avea urmări grave, inclusiv poate pune în pericol viața pacientului. Boala apare atunci când arterele coronare ( de la nivelul inimii) prezintă îngustări ( stenoze) si prin acest mecanism  inima nu se  alimentează cu sânge și oxigen pentru funcționarea ei corectă.
Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.