Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


DSA

Buna ziua, Fetita mea in varsta de 3 ani, a fost diagnosticata cu "defect septal atrial de tip ostium secundum". Am descoperit aceasta problema in urma cu aprox. 1 an si jumatate. La vremea respectiva, avea aprox. 5 mm, acum are undeva la 3.2 mm. Sora ei geamana, a avut si ea aceasta problema, insa anul trecut DSA s-a inchis. Va rog sa imi spuneti daca este necesara o interventie (umbreluta)in cazul ei si la varsta ei, mai ales. Mai exista sanse sa se inchida? Va multumesc anticipat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, recomandarea este aceea de a aduce fetita la un consult clinic insotit de ecografie, la unul dintre specialistii nostri, printre care se numara si Prof. Dr. Basil Thanopoulos (cardiologie interventionala, Grecia, membru al Sectiei de Malformatii Cardiace Congenitale din cadrul ARES, Spital Ponderas, impreuna cu Dr. Dan Deleanu).Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.