Noutăți MONZA ARES

12 ianuarie 2024

Explantare chirurgicală a unei proteze valvulare intervenționale aortice și reprotezare mitroaortică chirurgicală la un pacient cu endocardită infecțioasă și aortă de porțelan

Echipa medicală formată din Conf. Univ. Dr. Cătălin Badiu, medic primar Chirurgie Cardiovasculară și Dr. Silviu Ghiorghe, medic specialist cardiolog alături de Dr. Magdalena Radu, medic primar ATI, intervine chirurgical și efectuează cu succes explantarea protezei valvulare aortice implantată transcateter, păstrând rădăcina aortică, urmată fiind de reprotezarea chirurgicală a valvei aortice și protezarea valvei mitrale afectată și ea de endocardita infecțioasă.
3 noiembrie 2023

Noiembrie – luna screeningului cardiac la ARES în Spitalul Memorial Băneasa – montare holtere TA și EKG cu 50% reducere

Luna noiembrie este dedicată screening-ului cardiac la ARES în Spitalul Memorial Băneasa din Enayati Medical City. Pacienții cu afecțiuni cardiovasculare sunt încurajați să-și monitorizeze hipertensiunea arterială și aritmiile cardiace, cu ajutorul holterelor de tensiune și EKG. Pe parcursul lunii noiembrie, pacienții vor beneficia de montarea acestor dispozitive medicale și interpretarea rezultatelor de către medicul cardiolog, cu o reducere de 50%.


Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor