Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


16 mai 2014

Stenturi


Buna seara!Am si eu o intrebare,tatal meu avea o durere in piept,dupa un control la medic cardiolog s-a decis sa i se faca o coronarografie,a avut o artera infundata,i s-au pus 2 stenturi,totul a decurs ok,a fost externat,doar ca a doua zi dupa externare,inca mai simte o durere in piept,este normal?este din cauza stenturilor,subst folosite?este ceva grav,sau este vb de cateva zile?Va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Durerile in piept post-procedurale sunt normale, in general, insa doar medicul ce a efectuat angioplastia va poate preciza in ce masura este cazul sa va alarmati. Daca durerile inca persista si la cateva zile dupa angioplastie, cu atat mai mult este necesar sa va adresati medicului. In Centrul nostru a avut loc procedura? Daca da, va rugam sa ne contactati la 0731.771.111. Multa sanatateAcest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor