Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


16 mai 2014

Stenturi


Buna seara!Am si eu o intrebare,tatal meu avea o durere in piept,dupa un control la medic cardiolog s-a decis sa i se faca o coronarografie,a avut o artera infundata,i s-au pus 2 stenturi,totul a decurs ok,a fost externat,doar ca a doua zi dupa externare,inca mai simte o durere in piept,este normal?este din cauza stenturilor,subst folosite?este ceva grav,sau este vb de cateva zile?Va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Durerile in piept post-procedurale sunt normale, in general, insa doar medicul ce a efectuat angioplastia va poate preciza in ce masura este cazul sa va alarmati. Daca durerile inca persista si la cateva zile dupa angioplastie, cu atat mai mult este necesar sa va adresati medicului. In Centrul nostru a avut loc procedura? Daca da, va rugam sa ne contactati la 0731.771.111. Multa sanatateCall Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.