Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala

Intreaba Medicul

Folositi formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialisti intrebarile dumneavoastra, iar in cel mai scurt timp posibil unul dintre specialistii nostri va va raspunde.

Introduceti o adresa de e-mail valida pentru a va confirma primirea raspunsului.

 • consult
  17 septembrie, 2017

  Buna dimineata imi cer scuze de deranj as dori sa stiu daca aveti sectie de nefrologie si cum sa fac o programare pentru sotul meu el sa operat la domnul doctor Ursu are un stent system acum 3 ani si tocmai de aceea am dori tot la dumneavoastra daca se poate multumesc !

  Raspunsul pacientului:
  un consult la rinichi !

 • Intrerupere de sarcina la 15saptamini
  16 septembrie, 2017

  Va rog frumos sami spuneti si mie ce as putea sa fac in legatura cu sarcina ,sotul meu a urmat un tratament cu antibiotic (augumentin ,amosacilina de 1g)si vreau sa fac intrerupere ca mié teama !Si la ce spital ma pot adresa cu problema mea!!!va multumesc !!!astept raspuns?

  Sfatul medicului:
  Bună ziua,este important să luați legătura cu medicul dumneavoastră ginecolog. Dacă doriți o a doua opinie cu privire la cele menționate, vă puteți programa la o consultație ginecologică, apelând numărul de telefonȘ 031 9300. Multă sănătate!

 • dureri in inima si piept
  16 septembrie, 2017

  Buna ziua am niste dureri insuportabile in piept si partea stanga inima. Obosesc foarte repede si imi amorteste mana cu dureri. Si imi tremura inima fff tare .ca as putea avea

  Sfatul medicului:
  Bună ziua, în cel mai scurt timp posibil, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă îndruma spre ceea ce aveți de făcut. Multă sănătate!

 • fibroame
  14 septembrie, 2017

  Fiica mea in varsta de 27 de ani a fost diagnosticata cu 2 fibroame pe uter,pe care le tine sub observatie ginecologica prin ecografii tranvaginale.Nu a facut intreruperi de sarcina,nu a nascut,intrebarea este ce riscuri exista pe viitor daca ar dori sa faca copii,daca aceste fibroame o impiedica sa faca acest lucru,ar trebui sa le elimine si apoi sa faca copii?

  Sfatul medicului:
  Bună seara, vă rugăm să ne trimiteți investigațiile pacientei pentru a fi studiate de către domnul doctor Rareș Nechifor. Îndată ce vom avea un răspuns medical, unul dintre reprezentanții noștri va lua legătura cu dumneavoastră pentru a discuta despre opinia medicală și despre tratamentul adecvat în cazul pacientei. Adresa la care puteți trimite investigațiile este: nicoleta@drnechifor.ro. Multă sănătate

 • Aritmie
  13 septembrie, 2017

  Bună ziua. Am un băiat de un an și 3 luni. Este diagnosticat cu aritmie congenitală . La dv se poate opera aceasta boală? Mulțumesc.

  Raspunsul pacientului:
  Ma scuzați. Este diagnosticat cu aniridie congenitala adică lipsa irisului.

 • Control general cardiologic
  12 septembrie, 2017

  Buna ziua, Am 51 de ani si nu am mai fost de cca. 15 ani la cardiolog. Iau de ceva timp ( mai mult de 2 ani ) diverse stimulente sexuale, Levitra, Sildenafil etc. Mi s-a recomandat un consult anual cardiologic. Ce examinari minimale ar fi necesare ? Multumesc mult.

  Sfatul medicului:
  Bună ziua, investigațiile ce pot ridica suspiciunea unei afecțiuni de natură cardiacă sunt: analizele de sânge (uree, creatinină, INR, hemoleucograma completă, Profil Lipidic, Glicemie, sodiu, Fier si Potasiu), anamneza, electrocardiograma și ecografia cardiacă. În cazul în care în urma acestor investigații apar modificări ce necesită alte analize suplimentare, medicul cardiolog vă va recomanda ce aveți de făcut în continuare. Pentru programări la consultație cardiologică, vă rugăm să apelați numărul de telefon: 031 9300. Multă sănătate!

 • Histerectomie totala
  09 septembrie, 2017

  Dupa histerectomie totala am scurgeri vaginale. Ce pot face,unde sa merg pentru ca medicul meu nu stie cauza spune ca e ok acea scurgere . va multumesc

  Sfatul medicului:
  Bună ziua, vă puteți adresa unui alt medic ginecolog, pentru o nouă consultație ginecologică în vederea stabilirii unui diagnostic concret. În spitalul nostru, vă puteți programa pentru consultație completă la doamna doctor Cristiana Boitan, medic primar Obstetrică-Ginecologie. Numărul de telefon la care puteți face programare este: 031 9300. Multă sănătate!

 • hernie de disc
  02 septembrie, 2017

  Buna ziua am 34 ani si am o hernie de disc l4 l5 si imi radiaza durerea in piciorul stang cu amorteli la degetul mare si talpa ce tratamen as putea lua ? multumesc

  Sfatul medicului:
  Bună ziua, vă rugăm să vă adresați unui medic specialist pentru a vă prescrie un plan terapeutic adecvat. Pentru programări la consultații, vă rugăm să apelați numărul de telefon: 031 9300. Multă sănătate!

 • Endometrioza si adenomioza
  30 august, 2017

  Bună ziua, În anul 2012 am fost operată (a fost scos ovarul şi trompa stângă), rezltatul hitopatologic - endometrioză. am efectuat un tratament de 6 luni cu diphelerine. În anul 2015 au reînceput durerile, rezultatul de la RMN " uterul prezintă la nivelul zonei de joncţiune a miometrului al peretelui posterior al corpului, două leziuni focale bine delimitate în hipersemnal T2, T1 negadofile de maxim 0,6cm-aspect de adenomioză focală. La nivelul ovarului drept se evidenţiază a formaţiune chistică bine delimitată cu conţinut fluid şi sediment cu semnal hematic, cu pereţi uşor gadofili de 4/3,5/3,8 cm - chist endometriozic". De aproximativ 1 lună durerile au devenit insuportabile, recomandarea medicului ginecolog a fost "scoaterea chistului". Menţionez că am 40 de ani, rezultatul testului PAP este tip II, analiza Roma este 7,3%. Întrebarea este dacă la clinica d-vs se poate efectua operaţia de eliminare a chistului ? dacă este recomandată embolizarea adenomiozei ? costurile acestor intervenţii ? şi binenţeles rezultatele...., Mulţumesc

  Sfatul medicului:
  Bună ziua, doamna Manea. Unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră și va răspunde întrebărilor dumneavoastră. Multă sănătate!

 • Operație ocluzie intestinala
  30 august, 2017

  Buna ziua.Pe data de 10 iunie am fost operată de urgenta cu diagnosticul de ocluzie intestinala După 2zile de la scoaterea firelor, la mijlocul operației, sub buric,mi s-adeschis putin si,a inceput sa curgă ceva.Am fost la medic si, timp de 2saptamani, mi-au pus înăuntru mesa pe care o schimbau si ma curățat din 2 in 2 zile iar la final au cusut zona respectiva. (2 fire)Eu am rămas cu niste înțepături, usturimi in partea stângă a operației, in zona care am avut mesa,Când tusesc sau stranut usturimea este foarte puternica. Port burtiere in permanența dar când sunt fara , simpt ca usturimea interioară este mai puternica.Ce ma sfătuiți sa fac? Este normal ?

  Sfatul medicului:
  Bună ziua, vă recomandăm să luați legătura cu un medic de specialitate. Ne bucurăm că ne găsiți de încredere și prompți în discuțiile cu pacienții însă, suntem specializați în Cardiologie clinică, Cardiologie Intervențională și Radiologie Intervențională, și nu în chirurgia abdominală. Acestea fiind zise, găsim de cuviință să vă îndrumăm spre un medic chirurg de specialitate. Pentru o programare la chirurgie generală, vă rugăm să apelați numărul de telefon: 021 9983. Multă sănătate!

X

Sună Mesaj