Centrele de Excelenta in Cardiologie si Radiologie Interventionala

Intreaba Medicul

Folositi formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialisti intrebarile dumneavoastra, iar in cel mai scurt timp posibil unul dintre specialistii nostri va va raspunde.

Introduceti o adresa de e-mail valida pentru a va confirma primirea raspunsului.

 • Embolizarea hemoroidala
  15 august, 2018

  Buna ziua...anul trecut am fost diagnosticat cu hemoroizi gr3 ...cat ma ar costa o intervenție de embolizare a acestora... mulțumesc frumos

  Sfatul medicului:
  Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă oferi detaliile solicitate. Vă dorim multă sănătate!

 • Consultatie
  12 august, 2018

  Buna ziua! Sunt din Sibiu, as dori o consultație la dl. Dr. Dan Deleanu. Mentionez ca am scrisoarea medicală cu recomandarea de investigare imagistică de la medicul cardiologie dr. Coman dimineata Sibiu. Vă mulțumesc frumos, Tiberiu Ioan Toader.

  Sfatul medicului:
  Bună dimineața, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumnmeavoastră pentru a vă programa la vizita cardiologică. Vă dorim multă sănătate!

 • Aritmie cardiaca
  11 august, 2018

  Buna ziua, sufăr de aproximativ.10ani de fibrilație atrială paroxistica.Tratamentul este in principal sintrom iar la nevoie,rythmonorm.Am avut o perioada și tratament cu betablocant dar ,din cauza scăderii pulsului sub 50,mi s-a recomandat: fie sa nu mai iau,fie o doza extrem de mică. Problema care ma preocupa și la care va rog frumos sa îmi dați un răspuns este dacă ntr-adevăr ar fi total contraindicat sa iau calciu dacă am aceasta aritmie cardiaca?Acesa contraindicație am primit-o de la medicul reumatolog. Multumesc! Damboviceanu Michaela 78 ani Mulțumesc !

  Sfatul medicului:
  Bună ziua, nu, nu există contraindicație în administrarea de calciu la persoanele cu fibrilație atrială paroxistică. De asemenea, mișcarea fizică este recomandată cu moderație. Vă dorim multă sănătate!

 • adenom de prostata
  10 august, 2018

  Tatal meu, in varsta de 86 de ani, sufera de ademon de prostata dar si de dementa senila. Nu mai poate urina. I s-a aplicat sonda la UPU Slobozia de mai multe ori, dar a smuls sonda. Dupa 20 de zile de tratament, la scoaterea sondei, a constatat ca nu poate urina normal. Toate celelate organe sunt sanatoase. Doresc sa stiu daca poate fi supus tratamentului prin Radiologie Interventionala si care sunt costurile.

  Sfatul medicului:
  Bună dimineața, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră! Vă dorim multă sănătate!

 • Hemoroizi extern
  03 august, 2018

  Buna ziua, Am nascut pe cale vaginala in urma cu 1 an si 3 luni, iar in urma acestui fapt, mi-a aparut un hemoroid extern. As dori sa stiu daca pot face o consultatie la dvs. si daca cazul meu s-ar preta embolizarii prin radiologie interventionala. Nu imi este clar unde trebuie sa ma adresez. Colaborati cu anumiti medici chirurgi? De preferat doamne doctor? Astept raspunsul dvs. care sa ma lamureasca unde anume trebuie sa ma programez. Va multumesc!

  Sfatul medicului:
  Bună ziua, unul dintre reprezentanții noștri medicali va lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă ajuta să vă programați la consultație. Multă sănătate!

 • RMN cervical
  02 august, 2018

  Examenul RMN al coloanei cervicale realizat nativ cu secvente mentionate, releva: - corpuri vertebrale in ax; - potruzie discala posterioara C5-C6 cu minima amprenta epidurala anterioara, fara conflicte radiculare evidente; - discuri intervetrebrale cu semnal pastrat; - modificari milimetrice edementoase la nivelul unghiului vertebral antero-superior C6; - efilare minima a unghiurilor vertebrale antero-inferioare C5, C6; - fara modificari de semnal patologice la nivelul cordonului medular cervical.

  Sfatul medicului:
  Bună ziua, pentru a vă oferi un răspuns medical adecvat este nevoie să studiem imaginile RMN. Vă rugăm să verificați e-mailul dumneavoastră. V-am trimis un e-mail cu instrucțiunile de trimitere a imaginilor RMN. Îndată ce studiem imaginile ne vom putea forma o opinie medicală cu privire la tratamentul optim în cazul dumneavoastră. Vă dorim multă sănătate!

 • Rezultat dublu test
  27 iulie, 2018

  Buna ziua, As dori si eu o lamurire in ceea ce priveste rezultatul dublului test. Pe analiza de sange am un tabel cu valori pentru riscuri la momentul prelevarii probei,insa nu stiu daca sunt in regula neavand niste valori de referinta. Apoi este prezentat un grafic, gradul de risc in functie de varsta.Sub grafic scrie risc pt trisomia 13/18 :

  Sfatul medicului:
  Bună ziua, vă rugăm să ne trimiteți rezultatul medical la adresa cristina@centrele-ares.ro. Multă sănătate!

 • Fibrom uterin voluminos
  27 iulie, 2018

  Uter fibrom 16.22.cm 10, cm33. Uter volum 1173.63."ml.

  Sfatul medicului:
  Bună ziua, vă rugăm să ne trimiteți imaginile raportului medical la adresa cristina@centrele-ares.ro pentru a primi un răspuns medical adecvat. Multă sănătate!

 • Stenoza de artera pumonara stanga
  26 iulie, 2018

  Buna ziua fica mea are 18 anii de la varsta de 3 anii sa descoperit ca sufera de stenoza de artera pulmonara stanga am fost anii la rand la institutul inimi cluj napoca nu sa dispus operatie deoarece (era prea micuta) mentionez ca pana acum nu a avut nici un sintom dar ce ceva vreme a inceput sa aibe momente cand nu are aier are ameteli dureri in piept sunt rare dar pana acu nu lea avut As vrea sa va intreb ce putem face?va multumesc

  Sfatul medicului:
  Bună ziua, unul dintre reprezentanții medicali va lua legătura cu dumneavoastră. Vă dorim multă sănătate!

 • Ginecologie
  26 iulie, 2018

  Buna dimineata!! As dori sa imi raspundeti am facut biopsia uterului acum 2 saptamini si miabesit Displazie agravata H-SIL as vrea sa stiu este precanceros sau deja cancer?

  Sfatul medicului:
  Bună ziua, aceasta este o leziune premergătoare unui cancer, dar biopsia nu vindecă. Trebuie facută intervenția chirurgicală și analiza HP a piesei în totalitate, abia atunci se stabilește diagnosticul complet. Vă recomandăm să vă programați la o consultație ginecologică pentru a vi se explica detaliile referitoare procedurii chirurgicale. Numărul de telefon pentru programări este: 031 9300. Multă sănătate!

X
Sună Mesaj