Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


19 mai 2014

raport medical


Buna ziua, In urma unei consultatii anuale de rutina s-a descoperit la ecocardiografie prolapse valve mitral cu regurgitare usoara. EKG-ul si rezultatul de la holter au fost O.K. Va pot spune ca am fost diagnosticat cu suflu systolic inca din copilarie dar nu am avut niciun fel de probleme cu inima. Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa iau vreun tratament. multumesc anticipat, Daniel Pluteanu


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua dl. Pluteanu, potrivit informatiilor furnizate de dvs., nu este necesara urmarea vreunui tratament, ci monitorizarea ecocardiografica o data pe an. Daca nu sunteti pe deplin clarificat privind rezultatul pe care l-ati primit, sau a recomandarilor, va putem programa la unul dintre medicii nostri cardiologi pentru repetarea investigatiei si pentru consult. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor