Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


flutter atrial, trombi in atriul stang

Am 54 ani. Anul trecut am suferit un infarct miocardic. Am fost supus unei interventii chirurgicale unde mi s-a fixat un stent si mi s-a facut si un bypass. In luna februarie 2014 am intrat in flatter atrial. Am primit medicamente anticoagulante(plavix si sintrom).Daca valoarea INR-ului a fost situata intre 2,50-7 timp de peste doua luni, cum se explica faptul ca la examenul eco transesofagian au aparut in atriul stang 7 trombi? Mentionez ca in tot acest timp am luat plavix 1(una) tableta/zi si sintrom 1/2/zi. Va multumesc anticipat pentru raspuns.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va fi necesar sa va prezentati la consult la unul dintre specialistii nostri cardiologi, in urma careia sa fie analizata imagistica medicala de care dispuneti. Pentru programare, puteti suna la telefon 031 9300. Multa sanatateCall Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.