Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


30 mai 2014

persistenta canal arterial


buna ziua. am un baietel de 5 ani s 7 luni si a fost diagnosticat cu persistenta canal arterial. doresc sa stiu daca se face la clinica inchidere prin metoda inteventioanala si care este pretul. va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, da, interventia minim-invaziva cu implantare de dispozitiv de tip "umbreluta" pentru inchiderea canalului arterial persistent se efectueaza in cadrul sectiei de Angiologie Pediatrica ARES. Echipa de medici interventionisti este mixta, compusa din Dr. Dan Deleanu (seful Sectiei de cateterism cardiac al Institutului C.C Iliescu Fundeni) si Dr. Vasilios Thanopoulos (Atena, Grecia).
Interventia necesita 24 de ore de spitalizare, dureaza aproximativ o ora, se face cu anestezie, consult pediatric, anestezic, recolatare analize de sange in prealabil, iar costul intregului demers ajunge in jurul sumei de 35.000 lei. Exista posibilitatea de a trimite documentele medicale ale copilului pe mail, spre a obtine opinia unuia dintre specialistii nostri, la adresa iulia@centrele-ares.ro. multa sanatate.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.