Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


persistenta canal arterial

buna ziua. am un baietel de 5 ani s 7 luni si a fost diagnosticat cu persistenta canal arterial. doresc sa stiu daca se face la clinica inchidere prin metoda inteventioanala si care este pretul. va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, da, interventia minim-invaziva cu implantare de dispozitiv de tip "umbreluta" pentru inchiderea canalului arterial persistent se efectueaza in cadrul sectiei de Angiologie Pediatrica ARES. Echipa de medici interventionisti este mixta, compusa din Dr. Dan Deleanu (seful Sectiei de cateterism cardiac al Institutului C.C Iliescu Fundeni) si Dr. Vasilios Thanopoulos (Atena, Grecia).
Interventia necesita 24 de ore de spitalizare, dureaza aproximativ o ora, se face cu anestezie, consult pediatric, anestezic, recolatare analize de sange in prealabil, iar costul intregului demers ajunge in jurul sumei de 35.000 lei. Exista posibilitatea de a trimite documentele medicale ale copilului pe mail, spre a obtine opinia unuia dintre specialistii nostri, la adresa iulia@centrele-ares.ro. multa sanatate.