Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

30 mai 2014

persistenta canal arterial


buna ziua. am un baietel de 5 ani s 7 luni si a fost diagnosticat cu persistenta canal arterial. doresc sa stiu daca se face la clinica inchidere prin metoda inteventioanala si care este pretul. va multumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, da, interventia minim-invaziva cu implantare de dispozitiv de tip "umbreluta" pentru inchiderea canalului arterial persistent se efectueaza in cadrul sectiei de Angiologie Pediatrica ARES. Echipa de medici interventionisti este mixta, compusa din Dr. Dan Deleanu (seful Sectiei de cateterism cardiac al Institutului C.C Iliescu Fundeni) si Dr. Vasilios Thanopoulos (Atena, Grecia).
Interventia necesita 24 de ore de spitalizare, dureaza aproximativ o ora, se face cu anestezie, consult pediatric, anestezic, recolatare analize de sange in prealabil, iar costul intregului demers ajunge in jurul sumei de 35.000 lei. Exista posibilitatea de a trimite documentele medicale ale copilului pe mail, spre a obtine opinia unuia dintre specialistii nostri, la adresa iulia@centrele-ares.ro. multa sanatate.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor