Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


21 iunie 2014

Preturi investigatii

In anii trecuti, ,,Lista de Investigatii,, avea afisata preturile pentru fiecare procedura medicala . Acum nu mai sunt afisate preturile pe site . De ce ? Va este frica ca pleaca lumea la Clinicile concurente care au preturi mai mici ?!


ARES

Sfatul medicului:

Domnule Kazac - Marius - Florin,

Politica Centrelor de Excelenta ARES nu a fost niciodata politica preturilor mici, ci politica serviciilor de excelenta. Pacientii Centrelor ARES sunt pacientii care vor sa beneficieze de servicii premium la costuri corecte.

Este adevarat ca, atat noi, cat si pacientii nostri, consideram ca avem cel mai bun raport calitate pret din Europa.

Motivul pentru care costurile procedurilor noastre nu mai sunt publice asa cum dvs ati semnalat este acela ca ne dorim ca pacientii nostri sa aiba parte de o evaluare medicala inainte de a stabili costurile procedurilor pe care le vor efectua.

In acest fel, ne dorim sa punem accent pe conditia medicala a pacientului, afectiunea sa fiind analizata de catre cei mai renumiti medici in proceduri endovasculare din Romania. Dupa ce medicii nostri stabilesc planul terapeutic, pacientul va afla de la echipa de Medical Care Officer atat costurile cat si protocolul preinterventional. De mentionat este faptul ca, in acest fel, costurile sunt prezentate dupa ce pacientul a fost consultat de catre medicii Centrelor ARES si in acest fel, eliminam riscul ca un pacient sa aprecieze costurile in functie de recomandarile altor medici.

Este important de mentionat ca pacientul va cunoaste toate costurile pe care le va suporta inainte de a efectua programarea, urmand ca, in functie de disponibilitatea financiara sa realizeze si interventiile revolutionare pe care Centrele de Excelenta ARES le efectueaza.

Cu stima,
Iulian Plescan
Director Operational
Centrele de Excelenta ARESCall Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.