Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


21 iunie 2014

Adenom de prostata

Buna ziua, Am 63 ani si am fost diagnosticat cu HBP pentru care am urmat tratament cu Duodart fara rezultate remarcabile. Ultima ecografie evidentiaza o prostata 42,1/49,7/37,4 cu un mic nodul (12,3 mm) situat antero-superior, intravezical, grup de calcificari situate median. Post mictional: rez. urinar -150 ml. PSA - 1,58 ng/ml, ex. urina - normal. As dori sa stiu daca in aceasta situatie se recomanda operatia de embolizare deoarece situatia s-a inrautatit (urinari frecvente ziua si noaptea). Mentionez ca in urma cu 3 ani am suferit un AVC cu recuperare foarte buna. Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, de principiu si analizand datele trimise de catre dvs., embolizarea de adenom se poate aplica cu eficienta in cazul dvs., insa cel mai indicat este sa va prezentati la un consult la dr. Rares Nechifor pentru a primi o evaluare exacta. Multa sanatate!Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.