Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


21 iunie 2014

Adenom de prostata


Buna ziua, Am 63 ani si am fost diagnosticat cu HBP pentru care am urmat tratament cu Duodart fara rezultate remarcabile. Ultima ecografie evidentiaza o prostata 42,1/49,7/37,4 cu un mic nodul (12,3 mm) situat antero-superior, intravezical, grup de calcificari situate median. Post mictional: rez. urinar -150 ml. PSA - 1,58 ng/ml, ex. urina - normal. As dori sa stiu daca in aceasta situatie se recomanda operatia de embolizare deoarece situatia s-a inrautatit (urinari frecvente ziua si noaptea). Mentionez ca in urma cu 3 ani am suferit un AVC cu recuperare foarte buna. Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, de principiu si analizand datele trimise de catre dvs., embolizarea de adenom se poate aplica cu eficienta in cazul dvs., insa cel mai indicat este sa va prezentati la un consult la dr. Rares Nechifor pentru a primi o evaluare exacta. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor