Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


25 iunie 2014

Anevrism cerebral


Buna ziua, ieri, pe data de 24 iunie 2014, tatal meu a avut niste ameteli in cursul diminetii, urmate de varsaturi. Simtindu-se slabit, s-a culcat, la pranz s-a trezit, a mancat dar din pacate dupa aceea a inceput sa delireze. Mama mea i-a spus sa se culce, si din pacate nu a mai putut sa-l trezeasca. Cand am ajuns acolo, am incercat sa-l trezesc si l-am intrebat daca vrea apa, mi-a zis ca da dar nu a mai reactinat dupa aceea. Am chemat salvarea, l-am dus la spitalul Pantelimon-Bucuresti unde ni s-a spus ca a suferit de un anevrism cerebral si creierul este inundat de sange. Nu a putut nimeni sa ne spuna ce se intampla. Ne-au spus numai ca trebuie sa asteptam 10-12 zile si sa vedem daca se retrage sangele. Daca se retrage, ne-au spus ca se poate opera, dar daca i se mai sparge vreun vas de sange, nu se mai poate face nimic. Va rog sa imi spuneti daca se poate face ceva, altceva, daca doctorii de la spitalul Pantelimon au dreptate in ceea ce spun, sau puteau face mai mult de atat si nu au facut-o. Am citit cum ca domnul doctor Stefanita Dima a intervenit in operatii de anevrism cerebral si ca operatia este posibila. Astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra. Multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este adevarat, Dr. Stefanita Dima are cea mai mare experienta in ceea ce priveste tratamentul minim invaziv al anevrismelor cerebrale. Va fi nevoie insa ca un apropiat al pacientului sa se prezinte la o discutie cu dr. Dima, in cadrul careia acesta sa poata evalua documentatia medicala si sa se pronunte in privinta posibilitatii aplicarii interventiei. Pentru mai multe informatii, va rugam sa apelati numarele de telefon 0729.443.446 sau 031 9300. Ne puteti informa legat de starea tatalui dvs. si la adresa de e-mail nemre.chamas@medicina-interventionala.ro. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.