Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

30 iunie 2014

uter fibromatos


Buna ziua,In urma cu 3 luni am facut o ecografie endovaginala si mi s-a comunicat urmatorul rzulta :corp uterin globulos heterogen cu prezenta mai multor noduli fibromatosi cu diametru 77/75mm,endometru 6,9mm .Formatiune heterogena ovar drept cu diametru 48/40mm.Ovar stang aspect normal.Mi s-a recomandat histerectomie subtotala. Va rog sa-mi spuneti daca se poate face si embolizare. Am 45 de ani,1 G,1 P,doar presiune in etajul inferior abdominal,ciclul menstrual regulat,flux normal,fara dispareunie,mictuni relativ frecvente.Sunt angajata(S.A.J.CTA) si mi-e teama de perioada de refacere.Multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru a putea sti cu precizie daca aveti indicatie pentru embolizare, este necesar sa trimiteti domnului doctor Nechifor ecografia pe adresa nicoleta@drnechifor.ro. De principiu, embolizarea este cea mai eficienta abordare terapeutica pentru polifibromatoza uterina de care suferiti, toti nodulii tratandu-se permanent si simultan in timp ce uterul si celelalte organe isi pastreaza integritatea anatomica si functia. Apoi, va fi necesar sa luati in considerare si un consult ginecologic insotit de ecografie in cadrul Centrului nostru, pentru masuratori precise ale nodulilor si pentru determinarea naturii chistului ovarian si a tratamentului optim pentru el. Pentru mai multe informatii, puteti apela numarul de telefon cu tarif normal 031.9300.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor