Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


30 iunie 2014

uter fibromatos

Buna ziua,In urma cu 3 luni am facut o ecografie endovaginala si mi s-a comunicat urmatorul rzulta :corp uterin globulos heterogen cu prezenta mai multor noduli fibromatosi cu diametru 77/75mm,endometru 6,9mm .Formatiune heterogena ovar drept cu diametru 48/40mm.Ovar stang aspect normal.Mi s-a recomandat histerectomie subtotala. Va rog sa-mi spuneti daca se poate face si embolizare. Am 45 de ani,1 G,1 P,doar presiune in etajul inferior abdominal,ciclul menstrual regulat,flux normal,fara dispareunie,mictuni relativ frecvente.Sunt angajata(S.A.J.CTA) si mi-e teama de perioada de refacere.Multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru a putea sti cu precizie daca aveti indicatie pentru embolizare, este necesar sa trimiteti domnului doctor Nechifor ecografia pe adresa nicoleta@drnechifor.ro. De principiu, embolizarea este cea mai eficienta abordare terapeutica pentru polifibromatoza uterina de care suferiti, toti nodulii tratandu-se permanent si simultan in timp ce uterul si celelalte organe isi pastreaza integritatea anatomica si functia. Apoi, va fi necesar sa luati in considerare si un consult ginecologic insotit de ecografie in cadrul Centrului nostru, pentru masuratori precise ale nodulilor si pentru determinarea naturii chistului ovarian si a tratamentului optim pentru el. Pentru mai multe informatii, puteti apela numarul de telefon cu tarif normal 031.9300.Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.