Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


uter fibromatos

Buna ziua,In urma cu 3 luni am facut o ecografie endovaginala si mi s-a comunicat urmatorul rzulta :corp uterin globulos heterogen cu prezenta mai multor noduli fibromatosi cu diametru 77/75mm,endometru 6,9mm .Formatiune heterogena ovar drept cu diametru 48/40mm.Ovar stang aspect normal.Mi s-a recomandat histerectomie subtotala. Va rog sa-mi spuneti daca se poate face si embolizare. Am 45 de ani,1 G,1 P,doar presiune in etajul inferior abdominal,ciclul menstrual regulat,flux normal,fara dispareunie,mictuni relativ frecvente.Sunt angajata(S.A.J.CTA) si mi-e teama de perioada de refacere.Multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, pentru a putea sti cu precizie daca aveti indicatie pentru embolizare, este necesar sa trimiteti domnului doctor Nechifor ecografia pe adresa nicoleta@drnechifor.ro. De principiu, embolizarea este cea mai eficienta abordare terapeutica pentru polifibromatoza uterina de care suferiti, toti nodulii tratandu-se permanent si simultan in timp ce uterul si celelalte organe isi pastreaza integritatea anatomica si functia. Apoi, va fi necesar sa luati in considerare si un consult ginecologic insotit de ecografie in cadrul Centrului nostru, pentru masuratori precise ale nodulilor si pentru determinarea naturii chistului ovarian si a tratamentului optim pentru el. Pentru mai multe informatii, puteti apela numarul de telefon cu tarif normal 031.9300.