Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


8 august 2014

inchidere defect septal interventricular cu anevrism septal


Buna ziua, as dori o informatie in legatura cu costul total al acestei interventii de inchidere a unui defect septal interventricular cu anevrism septal la o pacienta de 30 ani prin chirurgie minim invaziva(umbreluta) fara deschiderea toracelui.m-ar interesa costul total cu interventie, spitalizare si ecografie, consultatie, deoarece pe site nu am putut vizualiza preturile.Multumesc anticipat!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, un membru al echipei ARES va va contacta pentru a va furniza informatiile solicitate. De principiu, insa, este bine sa stiti ca defectele septale interventriculare necesita o evaluare atenta, si care trebuie sa contina si ecografie cardiaca transesofagiana. Acest tip de ecografie prezinta un grad de precizie mult superior ecografiei trans-toracice, si poate furniza informatii importante despre dimensiunea, pozitia si marginile restante ale DSV-ului, informatii ce contribuie la alegerea terapiei potrivite - chirurgie pe cord deschis sau inchidere percutana cu dispozitiv de tip "umbreluta". Spitalul nostru este unul dintre putinele centre ce dispun de mijloacele necesare efectuarii ecografiei transesofagiene in siguranta si cu maximum de confort pentru pacient, investigatia fiind una neplacuta si greu de suportat in lipsa sedarii, de exemplu. De maxima importanta este si experienta medicului ce efectueaza ecografia; acesta trebuie sa detina experienta semnificativa in ceea ce priveste malformatiile cardiace congenitale , pentru a putea recomanda o terapie sau alta. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.