Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

9 august 2014

buna ziua


o intrebare as avea si eu, este vorba despre sotia mea care este procedura pt. a se opera de fibrom, pt. ca in urma unor controale medicale i sa descoperit ca ar avea un fibrom de aprox.11cm, iar acum sotia mea este interesata prin metoda embolizarii, prin urmare dorim sa stim ce trebuie sa facem si care sunt pasii necesari, si mai vrem sa stim cam cat ne costa daca venim cu bilet de trimitere, si cat fara bilet de trimitere, pt. ca sotia mea este este asigurata va multumesc si astept raspunsul dumneavoastra


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, asistenta dr. Rares Nechifor, d-ra Nicoleta Costache va va contacta telefonic pentru a va raspunde la toate intrebarile dvs. Multumim, si mentinem legatura.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor