Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

11 august 2014

adenocarcinom prostata scor gleason 8 (8+4),


buna ziua, incerc sa gasec o solutie pentru sonda urinara pentru tatal meu (73 ani) diagnosticat cu adenocarcinom prostata scor gleason 8 (8+4), in prezent faca a 16 sedinta de radioterapie din 38. Intrebarea mea este: daca in perioada de radioterapie este indicata interventia de rezecție transuretrală - TURP sau dupa ultima sedinta si perioada de 5 saptamani, va multumesc anticipat, Magda dragusin velicu


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, de regula nu se indica efectuarea rezectiei in perioada radioterapiei. Este recomandabil sa fie efectuata dupa terminarea tuturor sedintelor. In plus exista posibilitatea ca pacientul sa urineze spontan (mai ales daca s-a instituit si tratament hormonal) fara sa mai fie nevoie de o interventie endoscopica. Este bine ca la terminarea radioterapiei pacientul sa fie reevaluat din punct de vedere urologic. Va recomandam sa cautati un medic urolog cu experienta; dr. Nita Gheorghe din cadrul Spitalului multidisciplinar Ponderas v-ar putea ajuta cu sfaturi pertinente (telefon informatii&programari: 021.9886) . Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor