Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


14 august 2014

Palpitatii + usoare intepaturi in timpul respiratiei

Buna ziua . Astea ar fi simptomele mele pentru care am fost deja la un spital si mi am facut o ecografie si un ekg . De acolo mi s a spus ca totul e absolut normal si ca ar fi bine sa mananc mai multe legume si branzeturi . Am avut o perioada cand simtieam o intepatura la nivelul inimii si asta m a indemnat sa fac aceste analize . Acum dupa 6 luni de cand mi am facut acele analize as vrea sa mi mai fac un set mai complet , pt ca si acum daca nu mi iau vitaminele ( centrum , am observat ca mi trec intepaturile cu asta ) tot ma mai inteapa si de vreo 2 zile simt asa uneori niste palpitatii de scurta durata . M am nascut cu suflu sistolic si asta s ar putea sa fie o problema . Ce credeti ca ar trebui sa fac si daca e sa fac un nou set de analize ce mi a ti recomanda ? Va multumesc .


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, cele mai relevante analize pe care le puteti efectua sunt electrocardiograma ECG/EKG, ecografia cardiaca si, la nevoie, testul de efort (electrocardiograma in miscare). Daca toate acestea au rezultate normale, este putin probabil sa existe o afectiune cardiaca nedetectata. Este important ca medicul ce efectueaza ecografia cardiaca sa aiba experienta in ceea ce priveste evaluarea malformatiilor cardiace, daca este cazul. In spitalul nostru, v-o recomandam pe dr. Silvia Iancovici. Multa sanatate!Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.