Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

14 august 2014

Palpitatii + usoare intepaturi in timpul respiratiei


Buna ziua . Astea ar fi simptomele mele pentru care am fost deja la un spital si mi am facut o ecografie si un ekg . De acolo mi s a spus ca totul e absolut normal si ca ar fi bine sa mananc mai multe legume si branzeturi . Am avut o perioada cand simtieam o intepatura la nivelul inimii si asta m a indemnat sa fac aceste analize . Acum dupa 6 luni de cand mi am facut acele analize as vrea sa mi mai fac un set mai complet , pt ca si acum daca nu mi iau vitaminele ( centrum , am observat ca mi trec intepaturile cu asta ) tot ma mai inteapa si de vreo 2 zile simt asa uneori niste palpitatii de scurta durata . M am nascut cu suflu sistolic si asta s ar putea sa fie o problema . Ce credeti ca ar trebui sa fac si daca e sa fac un nou set de analize ce mi a ti recomanda ? Va multumesc .


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, cele mai relevante analize pe care le puteti efectua sunt electrocardiograma ECG/EKG, ecografia cardiaca si, la nevoie, testul de efort (electrocardiograma in miscare). Daca toate acestea au rezultate normale, este putin probabil sa existe o afectiune cardiaca nedetectata. Este important ca medicul ce efectueaza ecografia cardiaca sa aiba experienta in ceea ce priveste evaluarea malformatiilor cardiace, daca este cazul. In spitalul nostru, v-o recomandam pe dr. Silvia Iancovici. Multa sanatate!



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor