Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


dureri

buna ziua. mentionez ca sunt dintr.un orasel si medicii sunt asa cum sunt....de aceea apelez si la parerea d.voastra....deci.. prezint dureri aproape zilnice sub clavicula stanga , la imbinarea claviculelor, gatul toata partea stanga si capul tot partea stanga pana spre ceafa...uneori durerea se prelungeste si spre bratul stang...mentionez ca durerea nu se prezinta simultan in toate aceste locuri ci aleatoriu....medicul de famili mi.a prescris doar antiinflamatoare, cardiologul mi.a zis ca nu am nimic la . inima....ce alte investigatii imi sugerati sa fac? va mult f f mult anticiipat. o zi buna .am34 ani


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, un medic ortoped sau rematolog v-au vazut? Acest ar trebui sa fie urmatorul pas, deoarece este posibil ca durerile si disconfortul sa vina de la coloana cervicala. In urma consultului - puteti apela la oricare dintre cei doi medici - acestia v-ar putea recomanda spre elucidarea diagnosticului un RMN de coloana cervicala. Sanatate si succes!