Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


16 septembrie 2014

cardiomiopatie si PCA la copii89

Buna ziua. Locuiesc in Baia Mare, sunt mama unui baietel de 5 ani jumate, respectiv o fetita de 5 luni jumate care au fost diagnosticati la echo cord cu: - baietelul cu cardiomiopatie dilatativa ( miocardita virala in APP?) HTP sec usoara, NYHA II - fetita cu PCA. Inuficienta aortica gr.I Va rog sa-mi spune-ti ce se poate face, care sunt dezavantajele, ce tratament presupune, daca se poate face la clinica d-voastra un consult mai amanuntit, programare sau orice e nevoie... va rog mult sa-mi raspunde-ti. Va multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, avand in vedere distanta considerabila dintre Baia Mare si Bucuresti, primul pas este expedierea documentelor medicale ale copiilor pe una din adresele de email iulia@drnechifor.ro, sau iulia.ungureanu@centrele-ares.ro. Apoi, nu este exclusa nici necesitatea unei evaluari cardiologice la Bucuresti, in urma careia sa se decida daca este cazul de interventie, si cand este momentul oportun pentru aceasta.
Va dorim multa sanatate, si sa nu va fie teama, chiar daca va fi nevoie de interventie, aceasta este una minim-invaziva, cu recuperare de 2-3 zile si fara dezavantaje. Multa sanatate!Call Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.