Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

27 septembrie 2014

procedura Watchman pentru fibrilatia atriala


V arog sa-mi comunicati costul total in cazul procedura Watchman pentru fibrilatia atriala pentru un pacient in varta de 74 ani, care a suferit deja un avc tranzitoriu in luna mai 2014,si care sunt sansele de reusita a operatiei. Va multumesc pentru timpul acordat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, veti fi contactata telefonic in cel mai scurt timp posibil de catre un membru al echipei ARES, pentru a raspunde intrebarilor dvs. Ceea ce este important de punctat este faptul ca fibrilatia atriala se asociaza cu un risc mare de evenimente embolice, ca si in cazul pacientului despre care vorbiti. Acestea pot avea consecinte severe si tocmai pentru a preveni acest lucru este necesar un tratament anticoagulant optim dar care este dificil de controlat si implica un oarecare risc de sangerare. De aceea a aparut necesitatea dezvoltarii unor noi metode de preventie care sa blocheze migrarea trombilor, printre care si implantarea dispozitivului Watchman la nivelul auriculei atriale stangi.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor