Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


27 septembrie 2014

procedura Watchman pentru fibrilatia atriala


V arog sa-mi comunicati costul total in cazul procedura Watchman pentru fibrilatia atriala pentru un pacient in varta de 74 ani, care a suferit deja un avc tranzitoriu in luna mai 2014,si care sunt sansele de reusita a operatiei. Va multumesc pentru timpul acordat.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, veti fi contactata telefonic in cel mai scurt timp posibil de catre un membru al echipei ARES, pentru a raspunde intrebarilor dvs. Ceea ce este important de punctat este faptul ca fibrilatia atriala se asociaza cu un risc mare de evenimente embolice, ca si in cazul pacientului despre care vorbiti. Acestea pot avea consecinte severe si tocmai pentru a preveni acest lucru este necesar un tratament anticoagulant optim dar care este dificil de controlat si implica un oarecare risc de sangerare. De aceea a aparut necesitatea dezvoltarii unor noi metode de preventie care sa blocheze migrarea trombilor, printre care si implantarea dispozitivului Watchman la nivelul auriculei atriale stangi.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.