Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


embolizare fibrom uterin

Buna seara! de curand am facut o ecografie si mi s-au descoperit 3 noduli fibromatosi, nu mai mari de 2cm. As vrea sa stiu daca embolizarea este solutia adecvata pentru a scapa definitiv de ei si care este costul acestei proceduri....va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Pentru a sti daca embolizarea uterina este solutia adecvata de a scapa de nodulii fibromatosi, trebuie ca domnul doctor Nechifor sa vada ecografia dumneavostra, puteti sa transmiteti ecografia pe e-mail nicoleta@drnechifor.ro, sau puteti suna la numarul de telefon 0745.355.437., pentru a obtine mai multe informatii.Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.