Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

28 septembrie 2014

embolizare fibrom uterin


Buna seara! de curand am facut o ecografie si mi s-au descoperit 3 noduli fibromatosi, nu mai mari de 2cm. As vrea sa stiu daca embolizarea este solutia adecvata pentru a scapa definitiv de ei si care este costul acestei proceduri....va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Pentru a sti daca embolizarea uterina este solutia adecvata de a scapa de nodulii fibromatosi, trebuie ca domnul doctor Nechifor sa vada ecografia dumneavostra, puteti sa transmiteti ecografia pe e-mail nicoleta@drnechifor.ro, sau puteti suna la numarul de telefon 0745.355.437., pentru a obtine mai multe informatii.Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor