Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


3 octombrie 2014

Monitorizare Holter


As dori sa-mi spuneti daca in clinica dvs se poate efectua monitorizare holter. Sunt diagnosticata cu HTA st.I si fac crize de tahiaritmie (simptome destul de suparatoare: palpitatii cu senzatie de rostogolire a inimii, dureri in piept si ameteli), drept pentru care mi s-a recomandat o monitorizare holter. Va multumesc anticipat!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, sigur, se poate pe baza programarii prestabilite la numarul de telefon 031 9300. Dupa cum descrieti, pareti a avea nevoie de fapt de doua holtere: unul care sa monitorizeze TA iar celalalt activitatea electrica a inimii - ECG. Se pot monta si simultan sau, mai bine, pe rand. Multa sanatate!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.