Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Monitorizare Holter

As dori sa-mi spuneti daca in clinica dvs se poate efectua monitorizare holter. Sunt diagnosticata cu HTA st.I si fac crize de tahiaritmie (simptome destul de suparatoare: palpitatii cu senzatie de rostogolire a inimii, dureri in piept si ameteli), drept pentru care mi s-a recomandat o monitorizare holter. Va multumesc anticipat!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, sigur, se poate pe baza programarii prestabilite la numarul de telefon 031 9300. Dupa cum descrieti, pareti a avea nevoie de fapt de doua holtere: unul care sa monitorizeze TA iar celalalt activitatea electrica a inimii - ECG. Se pot monta si simultan sau, mai bine, pe rand. Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.