Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

3 octombrie 2014

Monitorizare Holter


As dori sa-mi spuneti daca in clinica dvs se poate efectua monitorizare holter. Sunt diagnosticata cu HTA st.I si fac crize de tahiaritmie (simptome destul de suparatoare: palpitatii cu senzatie de rostogolire a inimii, dureri in piept si ameteli), drept pentru care mi s-a recomandat o monitorizare holter. Va multumesc anticipat!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, sigur, se poate pe baza programarii prestabilite la numarul de telefon 031 9300. Dupa cum descrieti, pareti a avea nevoie de fapt de doua holtere: unul care sa monitorizeze TA iar celalalt activitatea electrica a inimii - ECG. Se pot monta si simultan sau, mai bine, pe rand. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor