Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

2 noiembrie 2014

intrebare


buna ziua va rog frumos daca puteti sa imi spuneti si mie ce investigatii trebuie sa fac pt dureri foarte acute la niv. memb. inferior doar in momentul cand merg pe jos cel mult cinci minute.Mentionez ca este durere doar la un memb. si ca am incercat toate cremele si unguentele posibile , am urmat si cu Arcoxia cam o luna fara nici un rezul.Ma gandesc la ce e mai rau si nu stiu ce investigati asi putea sa fac ca sa ma lamuresc Va rog sa ma ajutati daca se poate Va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, se recomanda un consult cardiologic amanuntit, si apoi, efectuarea unui doppler arterial si venos care sa precizeze daca exista o afectare a vaselor de sange. Pentru mai multe detalii, puteti apela numarul de telefon 031. 9300.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor