Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

26 noiembrie 2014

chist ovarian 8,8 cm


Buna ziua! Stimate D-le Doctor Rares Nechifor Sant o doamna de 47 de ani si am un chist de 8,8 cm pe ovarul drept si fibron uterin de 3 cm pe ovarul stang.Ciclul meu este intotdeauna regulat dar din pacate acum 2 saptamani am avut dureri si am varsat ca am ajuns la urgente unde am primit calmante si mi-a trecut cam intr-o ora.Ce ati putea recomanda in afara de operatie?Va multumesc Cu respect:Ozsvath Eniko din Tg-Mures


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sa ne trimiteti rezultatul ecografiei dvs. scanat pe mail, intrucat datele furnizate nu sunt suficiente pentru a ne putea pronunta. Daca discutam strict despre chisturi ovariene, acestea nu se pot trata prin embolizare sau prin mijloace minim -invazive, insa puteti verifica impreuna cu un ginecolog bun daca se poate administra medicatie specifica. In Centrul nostru, va recomandam pe dr. Anca Murariu, pe dr. Maria Turcanu si pe dr. Ionela Anghelescu. Daca totusi problema este legata de fibromul uterin, cel mai probabil se va putea trata prin embolizare. Asteptam documentatia dvs. insotita de cat mai multe date pe adresa de mail: nicoleta@drnechifor.ro.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor