Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

26 noiembrie 2014

refluare tricuspidiana de gradu 1,2


ce anseamna diagnosticu refluare tricuspidiana de gradu 1,2 acest diagnostic are copilu meu an varsta de 8 ani si ce ma sfatuiti sa fac se numest marin darius va rog frumos


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, diagnosticul poate proveni ca si urmare a unei afectari prezente la nivelul valvelor sau a dilatarii cavitatilor. Cel mai indicat este sa aduceti copilul in Centrul nostru, pentru a vedea exact cum stau lucrurile. Se va efectua consultatie, electrocardiograma sisi ecografie cardiaca pentru precizarea diagnosticului corect. Va asteptam. Pentru programare, puteti suna la 031 9300.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor