Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

21 decembrie 2014

Mitraclip


Buna ziua. Tatal meu a suferit un infarct miocardic acut pe 7 decembrie .In urma acestui infarc a ramas cu regurgitare mitrala severa.Sunt interesat de procedura Mitraclip ,dar mai ales cand s-ar putea interveni si cam cat ar costa o asemenea procedura?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, recomandarea noastra este aceea de a vizita centrul nostru pentru o discutie in cadrul careia sa putem evalua documentele medicale si sa primiti toate clarificarile de care aveti nevoie - de ordin medical, tehnic, si administrativ. Sarbatori Fericite!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor