Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

27 decembrie 2014

I need your help to open the gate


Buna ziua! Mama mea in varsata de 51 de ani a fost depistata in 2008 cu un meningiom situat in trunchiul cerebral pe partea stanga. Ea nu prezinta nici un simptom specific afectiunii pana in ziua de azi. Am citit ca exista posibilitatea eliminarii acestuia fara interventia clasica de taiere. Va rog sa imi spuneti cum va pot contacta pentru o consultatie. Va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, intr-adevar, este posibil tratamentul minim-invaziv prin intermediul tehnicii de embolizare. Pentru un consult, puteti apela numarul de telefon 0745 355 437 - Nicoleta Costache (asistenta dr. Rares Nechifor).Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor