Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


27 decembrie 2014

I need your help to open the gate

Buna ziua! Mama mea in varsata de 51 de ani a fost depistata in 2008 cu un meningiom situat in trunchiul cerebral pe partea stanga. Ea nu prezinta nici un simptom specific afectiunii pana in ziua de azi. Am citit ca exista posibilitatea eliminarii acestuia fara interventia clasica de taiere. Va rog sa imi spuneti cum va pot contacta pentru o consultatie. Va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, intr-adevar, este posibil tratamentul minim-invaziv prin intermediul tehnicii de embolizare. Pentru un consult, puteti apela numarul de telefon 0745 355 437 - Nicoleta Costache (asistenta dr. Rares Nechifor).Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.