Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

29 decembrie 2014

despre inima


buna ziua ma numesc catalina am 26 de ani si nu de mult am aflat ca am o problema la inima medicu cardiolog mia spus ca am defect septal eu am fost insarcinata aveam 3 luni am facut toate analizele toate au fost bune apoi am facut si o ecografie la inima si apoi am fost cu toate la ginecolog si misa spus ca pot sa duc sarcina si me recomadat sa nasc la buncuresti dupa cateva zile am fost iar la ginecolog sa ma ia inevidenta da doamna doctor ginecolog me spus ca nu mai pot duce sarcina si mea spus sa fac avort me fost foarte greu sa aud asa ceva vreau sa stiu de la dumnea voastra esta chia asa de grav problema mea la inima incat nu pot sa fac un copil va rog sa imi spuneti va multumesc mult


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, in general, nu este indicat mentineti o sarcina in prezenta unei malformatii cardiace congenitale cum este defectul septal interatrial. Pentru a verifica insa dimensiunile reale, exacte ale acestuia, este obligatorie o ecografie cardiaca efectuata de catre un medic cu experienta in diagnosticul malformatiilor cardiace congenitale si cu aparatura de ultima generatie. Va asteptam la Centrul ARES pentru evaluarea DSA.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor