Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


5 ianuarie 2015

fibrom uterin


Am completat si trimis in luna decembrie un formular in vederea obtinerii unei opinii medicale din partea dvs.cu privire la diagnosticul de fibrom uterin care mi-a fost stabilit in urma unui consult-ecografie tot in luna decembrie 2014 in localitatea de domiciliu-Deva, jud.Hunedoara.Tot atunci am trimis spre dvs.si scrisoarea medicala si informatiile obtinute de la medicul meu. In considerentul ca tocmai am depasit cu toii o perioada de vacanta a sarbatorilor de iarna, revin acum cu solicitarea mea privind sfatul medicului si o eventuala programare pentru o consultatie la clinica dvs. Va multumesc, gabriela lascau


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va multumim pentru mesaj, Am primit cererea de contact, insa nu si documentele medicale. Puteti reincerca trimiterea, va rugam, pe adresa nicoleta@drnechifor.ro? Ne cerem scuze pentru inconvenientul de a nu fi primit un raspuns pana in acest moment, si va transmitem ca veti fi contactata de catre asistenta dr. Rares Nechifor - Nicoleta Costache (tel. 0745 355 437, 031 9300). Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor