Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


6 ianuarie 2015

EMBOLIZARE FIBROM UTERIN


Buna ziua, Am un fibrom uterin de 6 cm si am urmat tratament o luna si jumatate cu ESMYA (un medicament care in afara de faptul ca este f scump mi-a fost si foarte rau),iar sfatul unui medic a fost sa intreb de embolizarea uterina. Ce presupune ca implicatii si costuri ? Multumesc anticipat


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, tratamentul cu Esmya are un rol adjuvant pentru interventia chirurgicala clasica si nu poate fi utilizat ca si tratament de sine statator al fibromului uterin - efectul sau, daca intr-adevar apare, este temporar si partial, si se intinde pe durata administrarii medicamentului, nu mai mult. Embolizarea este un tratament minim-invaziv, eficient, perrmanent, despre care puteti citi mai multe informatii aici: http://www.medicina-interventionala.ro/ro/procedura/embolizarea-fibroamelor-uterine. In pagina indicata exista si o filmare a unei proceduri de embolizare, iar pentru o clarificare optima, veti fi contactata telefonic de catre un membru al echipei ARES. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor