Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

7 ianuarie 2015

prbleme cu prostata?


Buna ziua . Am varsta de 55 ani si de o perioada de timp obsev ca sunt momente cind jetul de urina are presiunea scazuta nu am prbleme noapte sau ziua doar ca atunci cand sunt nevoit sa ma abtin mai mult ,atunci cand urinez jetul in loc sa fie mai puternic e mai scazut. puteti sa-mi spuneti ce am de facut pt a nu avea probleme mai tarziu


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,

Trebuie sa consultati un medic urolog. Acesta pe langa consultul clinic va va face si o ecografie de prostata. Probabil prostata va fi usor marita. Pentru ca simptomele dumneavoastra nu par severe veti primi recomandarea de a urma un tratament medicamentos cu reevaluare dupa cateva luni. In cazul in care tratamentul nu este eficient, sau daca nu-l suportati, sau daca prostata continua sa creasca vi se va recomanda interventia chirurgicala. Nu va speriati pentru ca operatia nu este cu adevarat necesara, ea poate fi inlocuita cu o procedura mult mai usoara, fara riscurile chirurgiei si cel putin la fel de eficienta, numita embolizare. Pentru aceasta ne puteti contacta oricand la telefon 0745355437. Daca doriti informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati la acelasi numar de telefon.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor