Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.
angioCT coronarian

Daca se poate efectua aceasta investigatie si cum ? Cu trimitere de la medic specialist sau nu ? Apartin de casa OPSNAJ, cat costa investigatia si daca este suportata (partial) de casa de asigurari. Mentionez ca daca este necesara folosirea unei substante de contrast stiu ca sunt alergic la iod.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, din pacate la noi nu se efectueaza angio CT coronarian. Alergia la iod poate reprezenta o problema majora, intrucat acesta este necesar pentru desfasurarea investigatiei. Va recomandam coronarografia, atat pentru superioritatea claritatii investigatiei - precizie de 100%, cat si pentru faptul ca se desfasoara cu regim de internare in timpul careia se poate aborda alergia la iod - substanta de contrast cu mai putin iod in compozitie, tratament cu antihistaminice, ATI. Pentru informatii, va rugam sa sunati la 0727 867 459.Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.