Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


29 ianuarie 2015

Rog detalii


Buna ziua, va deranjez cu o intrebare referitoare la fiica mea in varsta de 8 ani.De cateva ori a acuzat dureri in piept tranzitorii insa aseara mi-a zis ca o doare si o strange in piept si nu avea aer suficient, i-am deschis geamul i-am dat o bomboana si apan iar dupa vreo 10 min. a inceput sa se simta mai bine si a cerut sa manance dupa care si-a revenit.A avut si viroza si pot spune ca e la sfarsit, sincer m-am speriat e posibil sa aiba la inima ceva m-am gandit ca asa se face un stop cardiac .Imi recomandati un control cardiologig ?Ea a mai avut lipsa de ca si mg. in trecut sa ii reiau tratamentul?Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va recomandam cu siguranta un consult de cardiologie pediatrica si ecografie cardiaca. V-o recomandam pe Dr. Cristina Olteanu. Doamna doctor va va anunta in timpul consultului daca este necesara reluarea tratamentului. Pentru programari, puteti apela 0731 771 111.Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.