Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

29 ianuarie 2015

Rog detalii


Buna ziua, va deranjez cu o intrebare referitoare la fiica mea in varsta de 8 ani.De cateva ori a acuzat dureri in piept tranzitorii insa aseara mi-a zis ca o doare si o strange in piept si nu avea aer suficient, i-am deschis geamul i-am dat o bomboana si apan iar dupa vreo 10 min. a inceput sa se simta mai bine si a cerut sa manance dupa care si-a revenit.A avut si viroza si pot spune ca e la sfarsit, sincer m-am speriat e posibil sa aiba la inima ceva m-am gandit ca asa se face un stop cardiac .Imi recomandati un control cardiologig ?Ea a mai avut lipsa de ca si mg. in trecut sa ii reiau tratamentul?Va multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va recomandam cu siguranta un consult de cardiologie pediatrica si ecografie cardiaca. V-o recomandam pe Dr. Cristina Olteanu. Doamna doctor va va anunta in timpul consultului daca este necesara reluarea tratamentului. Pentru programari, puteti apela 0731 771 111.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor