Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Rog detalii

Buna ziua, va deranjez cu o intrebare referitoare la fiica mea in varsta de 8 ani.De cateva ori a acuzat dureri in piept tranzitorii insa aseara mi-a zis ca o doare si o strange in piept si nu avea aer suficient, i-am deschis geamul i-am dat o bomboana si apan iar dupa vreo 10 min. a inceput sa se simta mai bine si a cerut sa manance dupa care si-a revenit.A avut si viroza si pot spune ca e la sfarsit, sincer m-am speriat e posibil sa aiba la inima ceva m-am gandit ca asa se face un stop cardiac .Imi recomandati un control cardiologig ?Ea a mai avut lipsa de ca si mg. in trecut sa ii reiau tratamentul?Va multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va recomandam cu siguranta un consult de cardiologie pediatrica si ecografie cardiaca. V-o recomandam pe Dr. Cristina Olteanu. Doamna doctor va va anunta in timpul consultului daca este necesara reluarea tratamentului. Pentru programari, puteti apela 0731 771 111.