Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

1 februarie 2015

carotida


Bună ziua sint mama unui băiețel de 4 ani și 7 luni și de o luna în partea dreaptă a gâtului a început sa apară o umflături în momentul în care copilul se joacă, se agită și se face presiune în vase, cind este relaxat și liniștit gatul este normal, dar pulsul este foarte mare și gatul pur și simplu se zbate, nu îl doare nimic.Am fost cu el la niște investigații , adică un dopler la inima (cu rezultat bun) și un dopler la vasele cervicale și carotida Și rezultatul a fost bun adică fără stenoza , flux sangvin normal și fără alte probleme ale vaselor de sânge dar că, ca și dimensiuni vasele de pe partea dreaptă sint mai mari decât pe partea stângă Neurologie de la Sanador m - a asigurat ca nu este nici o problema. Eu sint foarte neliniștită în continuare pt ca nu știu dacă este normal și de ce se umfla gatul dacă totul este normal.Va rog din suflet ajutatima cu un răspuns sau măcar sa mă îndrumați unde sa merg cu el.Multumesc din suflet.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua. Ceea ce se vede este cel mai probabil inflamarea venei jugulare comune. Este necesar un nou doppler de vase ale gatului, iar in acest sens va recomandam sa ajungeti la Dr. Dana Nedelcu din cadrul Spitalului Ponderas - Bucuresti, cu al carui rezultat sa ajungeti apoi la dr. Stefanita Dima - neuroradiolog interventionist pentru a verifica daca este necesar a se interveni pentru corectie. Multa sanatate.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor