Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


4 februarie 2015

GENCARAU ALEX -ILIE VIRSTA 8 ANI

Buna ziua .fiul meu a fost diagnosticat acum 2 ani cu : insuficienta mitrala minora, insuficienta pulmonara usoara , insuficienta tricuspida gr.1 dupa un tratament cu anasten junior si In-ka plicuri,totul parea sa mearga bine in urma celor 2 contrale efectuate primul la 6 luni si al doilea la 1 an de la primul control.acum cateva zile la ultimul control mi s-a spus ca totul este ca inainte ,nu s-a vindecat .doctorul nu a prescris nici un tratament .Ce ma sfatuiti sa fac in continuare?se poate face la dumneavoastra niste investigatii mai amanuntite?? Astept un raspuns de la dumneavoastra.VA MULTUMESC!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va recomandam sa va prezentati cu cel mic la un nou consult de cardiologie pediatrica in vederea reevaluarii diagnosticului si a tratamentului. Va recomandam pe dr. Cristina Olteanu, ce consulta in zilele de marti in unitatea noastra. V-am fi sunat pentru a va ajuta cu programare, insa numarul de telefon pe care ni l-ati pus la dispozitie nu este cel corect. Ne puteti contacta dvs. la 031 9300. Va multumim.Call Center031 9300

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.