Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

4 februarie 2015

Malformatie venoasa obraz stâng


Bună ziua, am o fată de 16 ani diagnosticată cu hemangiom obraz stâng. De la vârsta de 3 luni am fost internată cu ea la Iaşi pentru analize, în urma investigaţiilor s-a stabilit extirparea unei părţi din angiom. La vârsta de 4 ani am fost tot la Iaşi la Spitalul de copii pentru a urma un tratament cu injectare lunară de Bleomicină. Aceste injectări au durat 12 luni. Am mai fost şi la Bucureşti pentru alte investigaţii, dar toţi mi-au spus că nu ar mai fi nimic de făcut. De curând am aflat de domnul Prof. Teofil Lung, acsta ne-a indicat că cel mai bine ar fi injectări cu Hidrocortizon Acetat. Suntem la a 3-a injectare, şi am dori dacă se poate un sfat, un ajutor din partea d-voastră.Aș vrea să vă transmit că am fost de curând la Cluj la domnul Prof. Dr. Teofil Lung și dânsul a luat hotărârea pentru luna aprilie să-i facă ligaturi de vase atât la tâmplă cât și la carotidă.Dacă se poate realiza la d-voastră embolizarea, deoarece la Bucureşti SANADOR- Dr. Popa a făcut angiografie dar nu şi embolizare. M-ar interesa dacă domnul Prof. Dr. Creţeanu ne-ar da o soluţie. Vă transmit toate cele bune de pe meleagurile Galațiului. Vă mulţumesc anticipat! PS Pot să vă trimit şi fotografii cu fata/analizele medicale recente.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, am inteles ca ati luat deja legatura cu Dr. Mihai Creteanu, si ca ati primit un raspuns la solicitarea dvs. Va multumim.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor