Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

7 februarie 2015

Compatibilitate interventie vertebro-plastie


Buna ziua, De curand am descoperit o problema la coloana vertebrala, insemnand dureri de spate, de picior etc.In urma testului RMN am primit urmatoarele rezultate: IRM COLOANA LOMBARA: MODIFICARI DE SEMNAL INTERESAND DISCURILE INTERVERTEBRALE L4-L5 SI L5-S1 IN HIPOSEMNAL IN SECVENTE PONDERATE IN T2. HERNIE DE DISC L4-L5 MEDIO-LATERALA DECLIVA STANGA CU COMPRESIUNE ASUPRA SACULUI DURAL SI A RADACINII SPINALE L5 STANGA. HERNIE DE DISC L5-S1 FORAMINALA MEDIO-LATERALA STANGA. As dori sa imi spuneti daca este compatibila una din interventiile minim invazive din portofoliul clinicii dumneavoastra cu vindecarea afectiunii mele.Astept un raspuns din partea dumneavoastra pe adresa de e-mail sau numarul de telefon din formularul de mai sus. Multumesc anticipat!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua,
Este necesar ca domnul doctor sa va vada imaginile RMN pentru a va putea recomanda un plan terapeutic sau altul

Aveti, in cele ce urmeaza, instructiunile pentru trimiterea imaginilor RMN catre dl. doctor Nechifor.


1. Va rugam sa arhivati intreg continutul cd-ului intr-un singur fisier .zip (nu .rar, .ace, .exe sau .nrg)
2. Intrati pe site-ul www.wetransfer.com

3. Completati formularul:
- adresa noastra de e-mail (office@drnechifor.ro), telefon contact: 0745 355 437
- adresa dumneavoastra de e-mail (este necesara o adresa valida pentru a va putea raspunde)
- atasati fisierul .zip
- in caseta pentru mesaj introduceti cat mai multe detalii legate de starea dumneavoastra clinica, istoric si tratamente urmate
- introduceti codul de verificate
- click pe butonul de Upload
In aproximativ 24 de ore veti primi la adresa de e-mail indicata un raspuns privind diagnosticul si tratamentul recomandat.

In speranta ca informatiile furnizate v-au fost de ajutor, asteptam imaginile dvs.!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor