Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

20 februarie 2015

hernie disc


Buna ziua. Cat costa un rmn la coloana cu tot cu consultatie. Posibil sa am hernie de disc si in caz ca se poate opera prin nucleopladtie cat costa aceasta interventie. Va multumesc


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, va rugam sunati la numarul de telefon 021 9886 pentru a obtine o programare la RMN lombar, apoi la 031 9300 pentru o programare la dr. Rares Nechifor. Nucleoplastia costa 4800 lei cu spitalizarea inclusa. Daca nu sunteti din Bucuresti, puteti efectua RMN-ul in orasul dvs si trimite ulterior catre dr. Nechifor pentru opinie.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor