Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


22 februarie 2015

Embolizare adenom prostata


Am fost diagnosticat de mai multi ani cu adenom de prostata. Am urmat tratament cu ,,avodart ' dupa care mi s-a recomandat ,,omnic '. Acum nu am probleme deosebite; am 65 de ani si am aflat de aceasta procedura . M-ar interesa unde pot face o asfel de inerventie ? ( sunt din Jud. Bacau ) . care ar fi costurile totale ? ( analize preliminare , RMN ,etc. ) si daca pot face interventia pe baza unei planificari prin medicul de fam. si Casa de Asigurari ?


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, embolizarea adenomului de prostata se poate realiza in Centrul ARES Bucuresti, situat in incinta Spital Ponderas. Analizele preliminare sunt: ecografie de prostata, uree, creatinina, sumar de urina, PSA, PSA liber. Va rugam sa apelati numarul de telefon 031 9300 pentru mai multe informatii. Multa sanatate!Call Center031 9300

Cluj

Bld. Republicii nr. 8

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.