Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


23 februarie 2015

ARTERA CAROTIDA INTERNA DREAPTA


BUNA ZIUA! IN URMA UNEI EXAMINARI ANGIO IRM CRANIU FACUTE IN URMA CU DOUA SAPTAMANI AM FOST DIAGNOSTICATA CU "ARTERA CAROTIDA INTERNA DREAPTA CU DIAMETRUL REDUS IN SEGMENTUL C2 (PETROS), 1.8MM, PE O DISTANTA DE 2 MM, IN REST AVAND UN DIAMETRU DE 3.6 MM. ARTERA CAROTIDA INTERNA STANGA CU DIAMETRU 3.7MM LA NIVELUL IN SEGMENTUL C2 (PETROS). PERMEABILITATEA STRUCTURILOR ARTERIALE VERTEBRO-BAZILARE SI CAROTIDIENE FARA ANOMALII DE TIP ANEVRISM SAU MALFORMATII A-V INFRA SAU SUPRATENTORIALE. VA ROG, SPUNETI-MI DACA ESTE CEVA GRAV SI CARE ESTE URMATORUL PAS PE CARE TREBUIE SA-L FAC. MULTUMESC ANTICIPAT!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, veti fi contactata telefonic in cel mai scurt timp pentru a primi detaliile solicitate.

Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor