Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.
ARTERA CAROTIDA INTERNA DREAPTA

BUNA ZIUA! IN URMA UNEI EXAMINARI ANGIO IRM CRANIU FACUTE IN URMA CU DOUA SAPTAMANI AM FOST DIAGNOSTICATA CU "ARTERA CAROTIDA INTERNA DREAPTA CU DIAMETRUL REDUS IN SEGMENTUL C2 (PETROS), 1.8MM, PE O DISTANTA DE 2 MM, IN REST AVAND UN DIAMETRU DE 3.6 MM. ARTERA CAROTIDA INTERNA STANGA CU DIAMETRU 3.7MM LA NIVELUL IN SEGMENTUL C2 (PETROS). PERMEABILITATEA STRUCTURILOR ARTERIALE VERTEBRO-BAZILARE SI CAROTIDIENE FARA ANOMALII DE TIP ANEVRISM SAU MALFORMATII A-V INFRA SAU SUPRATENTORIALE. VA ROG, SPUNETI-MI DACA ESTE CEVA GRAV SI CARE ESTE URMATORUL PAS PE CARE TREBUIE SA-L FAC. MULTUMESC ANTICIPAT!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, veti fi contactata telefonic in cel mai scurt timp pentru a primi detaliile solicitate.

Multa sanatate!Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.