Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

25 februarie 2015

dureri in piept


buna ziua , intrebarea mea este, ce se intampla daca am intepaturi (intepaturi ce aproape ma lasa fara aer) in zona inimi, in special seara cand ajung acasa de la job ???


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, aveti nevoie urgenta de un consult cardiologic. Cel mai bine ar fi sa ajungeti la cabinetul cardiologului in momentul in care aveti si intepaturile, spre a efectua investigatii amanuntite- mai ales electrocardiograma. Daca electrocardiograma de repaos sau cea de efort indica modficari, se recomanda efectuarea coronarografiei.



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor