Întreabă MediculFolosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


Copil de un an si sase luni diagnosticat cu malformatie vasculara membru inferior drept superficial cat si profund.

https://helprarespetreandrei.wordpress.com/ Numele copilasului este Petre Rares Andrei, intreaga poveste este in link-ul de mai sus, intrebarea mea este daca ati putea trata o aseamenea malformatie.


ARES

Sfatul medicului:

Buna seara, documentele lui Rares sunt in curs de a fi analizate de catre medicii nostri, dupa care va vom re-contacta. De principiu, embolizarea majoritatii malformatiilor arteriovenoase se trateaza cu succes in cadrul Centrului ARES. Hemangioamele pot da si dureri, unele dintre ele, dureri intense, depinzand de localizare si de dimensiune, de profunzime. Va rugam sa ne trimiteti imaginile angioRMN si ecografiei de parti moi. Pastram legatura.Call Center031 9300

Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27 Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Spitalul Ponderas

Bld. Nicolae Caramfil nr. 85A, Sector 1, Bucuresti, incinta Spitalului PONDERAS

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.