Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


21 martie 2015

Embolizare fibroame uterine


Buna seara. La ultimul consult ginecologic, mi s-au găsit două fibroame uterine de aprox. 2,5 cm și alte câteva de 1-1,5 cm. toate situate intramural. Aș dori să știu dacă se recomandă embolizarea la aceste dimensiuni sau un alt tratament (mi s-a recomandat Esmya). Cu mulțumiri anticipate și respect pentru munca dvs. Antonela Cioroiu


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, avem nevoie de mai multe date: varsta dvs., simptomele pe care le experimentati, daca va doriti sau nu sarcina. Esmya este un tratament adjuvant preoperator, care se administreaza timp de maximum trei luni si care actioneaza doar pe partial, si doar strict pe perioada administrarii. Daca nu aveti in plan o interventie chirurgicala clasica, nu exista ratiune in a lua Esmya. Foarte probabil fibroamele vor raspunde pozitiv la tratamentul prin embolizare - daca acesta se va dovedi NECESAR. Pentru mai multe detalii, puteti lua legatura cu asistenta Dr. Rares Nechifor, la numarul de telefon 0745 355 437. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor