Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


24 martie 2015

Angina pectorala


Buna ziua Sotul meu are varsta de 45 ani si afost diacnosticat cu angina pectorala.In luna februarie a facut o coronografie dupa care s-a pus stent pe artera coronara dreapta.Are ca tratament Nitromint,Preductal,Crestor,Brilique,Metoprolol si Asprina Cardio. A trebuit sa ia si Controloc deoarece acuza durere de stomac. Totusi spune ca are durere in spate si dupa ce ia tratamenul dimineata si seara acuza dureri dupa cap.Aceste medicamente dau aceste reactii? Multumesc


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, este necesar sa va prezentati la o consultatie pentru a verifica daca durerea din spate are sau nu caracter anginos. Ar putea fi necesar si un test de efort pentru a preciza adevarata cauza a durerii. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor