Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


24 martie 2015

Ischemie cardiaca!


Buna ziua,, Am fost diagnosticata cu ischemie cardiaca in data de 23.03.2015,de ceva timp m-am simtit rau si acum cateva zile in urma foarte rau,,in urma EKG ul mi a dat acest diagnostic,,mi s-a prescris,centrum ptr femei si calmogen plant,as dori sa stiu daca e suficient acest tratament sau ar trebui sa fac alte investigatii mai ample si sa urmez alt tratament? Am 42 de ani si sunt fumatoare...va multumesc si astept rasp. dumneavoastra


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, cu siguranta aveti nevoie de o consultatie ampla de cardiologie, care sa cuprinda si ecografie cardiaca si probabil si test de efort. Ischemia cardiaca se investigheaza ulterior prin coronarografie si se si trateaza prin angioplastie cu stent, in majoritatea cazurilor. Pentru programare, puteti apela 0727867459. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor