Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


13 aprilie 2015

Embolizare fibrom uterin


Buna seara, Ma numesc Dana si in anul 2012 am fost diagnostica cu nodul fibromatos,cu dezvoltare in portiunea corporeala:)(daca bine inteleg ce scrie pe buletinul ecografic) realtiv bine delimitat, dmensiune 8,1/7,4 cm. Precizez ca acest fibrom nu mi-a creat pana acum probleme in sensul ca nu provoaca menstruatii abundente,dureri la contact,etc. La ultima ecografie efectuata acum 3 zile se pare ca fibromul a crescut in dimensiune (cca 11/10 cm)..sau privit in profunzime chiar 14...provocand o durere surda in zona inghinala(stanga) si dureri de spate..deci practic o senzatie permanenta de disconfort. In acesti ani scursi de la diagnosticarea cu nodul fibromatos am cosultat mai multi medici..care mi-au recomandat fie sa nu il operez(atata timp cat nu provoaca dureri), dar sa-l monitorizez in permanenta(lucru pe care il si fac prin ecografii regulate la 4-5 luni),fie sa fac histerectomie,lucru pe care nu il agreez. In concluzie,fata de cele prezentate am rugamintea sa-mi comunicati daca ma pot programa(si cum) la embolizare (la dnul dr.Rares Nechifor),daca este necesar un consult de specialitate preoperatoriu,daca este ok transmiterea scanata a ecografiei,etc,daca fibromul acesta se preteaza la embolizare??? Multumesc pentru suport. O seara placuta.


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, veti fi contactata telefonic de catre asistenta dr. Nechifor pentru a primi informatii, iar intre timp puteti expedia si electronic documentele medicale, pe adresele nicoleta@drnechifor.ro si office@drnechifor.ro. Multa sanatate, si va asteptam!Call Center031 9300

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.