Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

21 aprilie 2015

fibrom uterin


Buna ziua,am 46 de ani si la ultima ecografie s-a descoperit un fibrom 33,5 mm/21mm.de 2 luni jumate nu mai am menstruatie desi pana atunci aveam mensrta la 24-25 zile regulat.mentionez ca urinez mai des a aparut constipatie si balonare.La ecografie apare si un chist ovarian stg.Sufar de tiroidita autoimuna de 6 luni si iau Eutyrox 50 mg.se poate face emboloizare? Va multumesc!


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, daca sunteti din Bucuresti, este bine sa va prezentati in centrul nostru pentru consult si ecografie transvaginala, dar si consult de Radiologie interventionala (Dr. Rares Nechifor). Avand in vedere tendinta de crestere a fibroamelor uterine in perioada de premenopauza, aparitia simptomelor este explicabila. Daca ecografia doppler transvaginal releva vascularizatie la nivelul fibromului, atunci embolizarea ar putea fi o metoda eficienta de tratament pentru dvs. Pentru mai multe informatii sau programare, puteti apela numarul de telefon 0745 355 437. Multa sanatate!Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor