Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


fibrom uterin

Buna ziua,am 46 de ani si la ultima ecografie s-a descoperit un fibrom 33,5 mm/21mm.de 2 luni jumate nu mai am menstruatie desi pana atunci aveam mensrta la 24-25 zile regulat.mentionez ca urinez mai des a aparut constipatie si balonare.La ecografie apare si un chist ovarian stg.Sufar de tiroidita autoimuna de 6 luni si iau Eutyrox 50 mg.se poate face emboloizare? Va multumesc!


ARES

Sfatul medicului:

Buna ziua, daca sunteti din Bucuresti, este bine sa va prezentati in centrul nostru pentru consult si ecografie transvaginala, dar si consult de Radiologie interventionala (Dr. Rares Nechifor). Avand in vedere tendinta de crestere a fibroamelor uterine in perioada de premenopauza, aparitia simptomelor este explicabila. Daca ecografia doppler transvaginal releva vascularizatie la nivelul fibromului, atunci embolizarea ar putea fi o metoda eficienta de tratament pentru dvs. Pentru mai multe informatii sau programare, puteti apela numarul de telefon 0745 355 437. Multa sanatate!