Folosiți formularul de mai jos pentru a adresa medicilor specialiști întrebările dumneavoastră, iar în cel mai scurt timp posibil unul dintre specialiștii noștri vă va răspunde.


22 aprilie 2015

Coronarografie

Buna, Mama mea trebuie sa faca o noua coronarografie dupa ce crizele de angina instabila s-au intensificat.I s-a depistat in schimb o pericardita. Mai poate face coronarografia daca are apa la inima(si la plamani)? Mentionez ca in 2010 i s-au montat 2 stenturi pt.ca ca arterele coronare erau stenozate in proportie de 90%.In 2011 a repetat coronarografia si restenoza era de 20%. Multumesc.


ARES

Sfatul medicului:

Buna seara, este important de vazut ce cantitate de lichid se afla in pericard. Daca nu vorbim despre o cantitate mare, se poate efectua coronarografie. Pentru a va putea raspunde cu precizie, va rugam sa expediati rezultatul ecografiei de cord pe adresa de e-mail iulia@drnechifor.ro. Asteptam documentele medicale. Multa sanatateCall Center031 9300

Tulcea

Str. 1848, nr. 32 , Tulcea

ARES Pitesti - Muntenia Hospital

Str. Pictor Nicolae Grigorescu 2A
Pitesti - Arges, Incinta Spitalului Muntenia Hospital

SOM - Enayati

Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești nr 8A

Cluj

Bld. Republicii nr. 8
Cluj Napoca

ARES Constanta - SCJU Constanta

Bulevardul Tomis 145,
Constanta, Incinta Spitalului Clinic Judetean de Urgenta "Sf. Apostol Andrei" Constanta

ARES - Spitalul Monza

Str. Tony Bulandra nr. 27
Sector 2 Bucuresti, Incinta Spitalului Monza

Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.