Prin apăsarea butonului Trimite mesaj, sunt de acord cu prelucrarea datelor mele cu caracter personal (ce pot include și date cu caracter medical) în vederea furnizării serviciilor de către MONZA ARES. Pentru mai multe informații, accesați pagina notei de informare.

22 aprilie 2015

Coronarografie


Buna, Mama mea trebuie sa faca o noua coronarografie dupa ce crizele de angina instabila s-au intensificat.I s-a depistat in schimb o pericardita. Mai poate face coronarografia daca are apa la inima(si la plamani)? Mentionez ca in 2010 i s-au montat 2 stenturi pt.ca ca arterele coronare erau stenozate in proportie de 90%.In 2011 a repetat coronarografia si restenoza era de 20%. Multumesc.


MONZA ARES

Sfatul medicului:

Buna seara, este important de vazut ce cantitate de lichid se afla in pericard. Daca nu vorbim despre o cantitate mare, se poate efectua coronarografie. Pentru a va putea raspunde cu precizie, va rugam sa expediati rezultatul ecografiei de cord pe adresa de e-mail iulia@drnechifor.ro. Asteptam documentele medicale. Multa sanatate



Acest site a fost conceput cu scop informativ. El nu inlocuieste in niciun caz consultul medical. Orice decizie privind diagnosticul si tratamentul afectiunii dumneavoastra se va face numai dupa un consult medical de specialitate.

MONZA ARES Group
Soluționarea Alternativă a LitigiilorSoluționarea online a litigiilor